פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים ערכתי כי חבל לפתוח אשכול חדש הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים פלטיה (=TEC) זה רכיב אלקטרונילבד אתה לא יכול להכין אותוהוא אמור להימכר בחנויות אלקטרוניקה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים הוא אמור להימכר בחנויות אלקטרוניקה אתה יכול לציין חניות אלקטרוניקה שמוכרים אותו : רכיב מאוד יקר לא..? לא מאוד יקר, אבל הכל יחסי .
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אתה יכול לציין חניות אלקטרוניקה שמוכרים אותו : ההנחה הבסיסית היא שבתור רכיב אלקטרוני הוא ימכר בחנויות אלקטרוניקה אבל!!! (אני מתחכם) בחיים לא אמרתי שמוכרים בארץ אבל אפשר לשאול אנשים בחנויות, מי יודע, אולי יש ואף אחד פשוט לא שאל
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים מחבר חבר של אחי חשמלאיאז שאלתי אותו והוא אמר שזה לא פשוט לבנות כזה דבר הוא אמר שלא שמוכרים את זה לשימוש ביתי
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים בניית גוף קירור משהו בסגנון של הזלמן . צריך עצות !!! העצה הכי טובה שלי זה ללכת לחנות ולקנות
פורסם 2005 בספטמבר 2920 שנים הבנתי את הקטע של הפלטייה ירדתי מזה גם קראתי שמצד אחד היא קרה אבל מהצד השני היא פולטת חום אדיר שקשה לסילוק מה חשבתה? חום זו אנרגיה, אי אפשר לסלק את זה הפלטיה היא בעצם "משאבת חום" (קוראים לה ככה מדי פעם) היא מעבירה חום מצד אחד לשני חשבתי להכין לדוד שלי מאוורר עם צלעות נחושת משהו כזה לקחת מאוורר 80M רגיל לחתוך לו את המסגרת להדביק על הליבה את הסנפירים ומעל לשים את המאוורר זה יעבוד ? אפשרי לעשות כזה דבר ? אפשרי אם יש לך את הכלים הקירורים של זלמן הם פשוטים להרכבה בהנחה שיש כלים לוקחים דף נחושת נחמד ומחוררים בו 2 חורים. חוזרים על התהליך כמה עשרות פעמים עם עוד נירות נחושת מעבירים ברגים דרך החורים ואח"כ מסדרים את הדפים בעיגול, תוקעים באוורר באמצע וזהו יש לך CLONE של זלמן אבל צריך לזכור שמה שאני מציע זה רק תאוריה התהליך עצמו מצריך חיתוך מדויק וכו אבל לפחות הוא מעביר את הרעיון הכללי
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מחבר אם iakovl אמר שאפשרי אז סבבה אני מכין והייתי בחנות מחשבים והמוכר זיין לי ת'שכל על מאוורר ב-150 שקל שעושה יותר סיבובים וכל מיני שטיות כאלהמה הקטע הוא צודק ?מאוורר זה מאוורר לא ??קניתי 3 כל אחד 35 שקל
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים מאוורר זה מאוורר אבל יש כל מני סוגיםלא כל מאוורר זהה לשנילכל אחד יש מפרט שונה
פורסם 2005 בספטמבר 3020 שנים יש הרבה הבדל בין מאורר של 70 שקל למאורר של 15 שקל, כמו רעש מהירות וספיקת אוויר וגם האורך חיים שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.