עבור לתוכן

איך משנים את היחס של המעבד והזכרונות בביוס הספציפי הזה? K8NF-9

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אולי מישהו בכל זאת יכול לענות על השאלות? אני מאוד אשמח :nixweiss:

1.

הבנתי איכשהו לא מזמן שהלוח שלי הוא לא nForce4 רגיל. כלומר ההבדל בינו לבין nForce4 רגיל הוא רק ב-5X, 4X??

ואין הבדל משמעותי בביצועים?

כשקניתי אותו לא ידעתי את זה, כולם דיברו עליו שהוא nForce4...

כל לוח אם שהוא לא nForce4 Ultra הוא 4X? כמו למשל הלוחות של MSI וה-DFI Infinity??

או שזה רק אצל ה- Gigabyte?

2.

בקשר ל-DDR הבנתי 80%. מה הכוונה הקצה של הזרם העולה והקצה של הזרם היורד??

בזכרונות DDR 550MHz או DDR 667MHz הם גם עובדים מעשית על 200???

תודה רבה.

פורסם

אחי, לגבי השאלה הראשונה זה קשור רק ללוח הספציפי הזה, אני חושב. שמע, סך הכל זה Nforce4 עם כל הדברים הרגילים. בגירסת האולטרה יש דברים נוספים כגון DDR2, SATA2 ו SLI. ההבדל בין HT 4/5 הוא די זניח, וממילא אתה יכול לקבוע ידנית 5, והלוח לא אמור לעשות שום בעיות עם זה.

לגבי זכרונות DDR / 2. מהירות הבסיס שלהם תהיה תמיד שווה למחצית מהמהירות הרשומה. במצב של זיכרון DDR 500 אז למרות שמהירות הבאס של הזיכרון יכולה להגיע ל 250, היא עדיין תעבוד ב 200 אם לא יבוצע אוברקלוקינג. זיכרון במהירות 667 הוא מסוג DDR2 והוא יודע לעשות 3 פעולות בסיבוב שעון אחד לעומת 2 של DDR. בזרם עולה, ביורד, ובאמצע. (יכול להיות שאני לא מדייק. אתה מוזמן לקרוא מאמרים שיש אליהם קישור במפורום "מעבדים, לוחות אם וזכררונות"). למרות זאת DDR2 משלם על זה בתזמונים ארוכים יותר. סך הכל לעת עתה, הבדל הביצועים בין DDR2 ל 1 הוא קטן מאוד.

לגבי קצוות הזרם, אני לא יכול להסביר יותר ממש שהסברתי. אולי יש מישהו אחר שיכול. תקרא מאמרים, יש שם סקיצות שיכולות להבהיר קצת.

נ.ב. איפה כל האנשים בעלי הידע הטכני, שיכולים לתרום קצת לשירשור הזה?

פורסם
  • מחבר

בסדר אחי, הבנתי פחות או יותר. המון המון תודה!! :xyxthumbs:

פורסם

בכיף :xyxthumbs:

כיף לעזור לאנשים כמוך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים