פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים ע-ר-י-כ-ה ענקיתתודה לכל המגיבים אני עכשיו תקוע עם הכרטיס מסך העלתי לו את הליבה והזכרונות ל 497/1377וב 3DMAR05 אני מקבל 8537 נקודות עכשיו גם עם אני מעלה את הזכרונות בטיפה והליבה בטיפהנהיים לי ארטיפקטים (אני בודק ב ATI TOOL ) אבל מה שבעצבן זה שהליבה קפואה 38 מעלות במנוחה ו55 מקסימום במאמץאבל עדיין אם אני מעלה את הליבה אפילו ב3 HARZ נהיים פווול ארטיפקטים אני אשמח לדעת אם יש דרך אחרת לסדר את זה דרך אגב אני עושה OC דרך התוכנה של GAINWAR - EXPERTTOOLתודה מראש לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים שלום אני ממש חדש בכל הקטע של הOC והחיים לא עשיתי OCורק רציתי לשעול אם יש לכם מדריך כלשהו כיצד לעשות OC לכפול ליבה (4400) כי בכל המדריכים רשום על 64 ביט רגיליםואם אני עושה לכרטיס מסך שלי OC דרך הדריבר של נוידיה COOLBITS אם יש סיכוי שהוא ישרףאו שהוא נכבה אם הוא עומד להישרףתודה מראש ומפרט מתחת לאווטרחבל שלא עשית חיפוש בפורום כי היית מקבל תשובות על כל השאלותבכל מקרה אין הבדל בין הכפולי ליבה לחדי ליבה כל ה a64 זהיםלגבי הכרטיס מסך זה תלוי איזה כרטיס יש לך אם זה ה 6x00 או 7x00 יש להם מדי טמפרטורה והגנה מפני טמפרטורות גבוהותאם אתה תעלה לאט ותבדוק כל פעם אז הוא לא אמור להישרף לך
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר חבל שלא עשית חיפוש בפורום כי היית מקבל תשובות על כל השאלותבכל מקרה אין הבדל בין הכפולי ליבה לחדי ליבה כל ה a64 זהיםלגבי הכרטיס מסך זה תלוי איזה כרטיס יש לך אם זה ה 6x00 או 7x00 יש להם מדי טמפרטורה והגנה מפני טמפרטורות גבוהותאם אתה תעלה לאט ותבדוק כל פעם אז הוא לא אמור להישרף לךיש לי 7XXX ועם איזה תוכנה אני בודק יציבות של הכרטיס מסךוגם לפי מה שהבנתי צריך לעשות ל מעבד OC לכל ליבה בנפרד ואז לבדוק יציבותבכל אחת בנפרד או משהוא כזה
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים חיפוש באמת יעזור לך ולכרטיס מסך תשתמש ב3DMARK05 לראות אם אין בעיות/יציבות/ארטיפקטים וכו ולמעבד כפול ליבה עושים OC כמו לכול מעבד מה שתעשה בליבה הראשונה יחול גם על השניה ככה שאין הבדל
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר כניראה הגעת לגבול של הכרטיס.אבל ראיתי בכל מיני מקומות שמגיעים איתו ל 520/1420 בקירור אווירהשאלה היא האם נגיד אני אעשה OC דרך RIVA TUNER זה ישנה משהוא ?
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים אתה יכול לנסות גם בריוה טיונר וגם בPOWER STRIP (אבל לא נראה לי שזה ישנה משהו)..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.