פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מאחר וחופש סוכות הבא עלינו לטובה מתקרב, ואיתו 7 ימי עבודה =)חשבתי להחליף את ה-BT שלי, המחשב עצמו דיי יבש, ואני מעוניין להאיר אותו קצת (את ה-Tribe נאיר עם קטודה או שתיים) ותמיד חשקתי במיםוגם עם הזמן להשפר את הקירור מים[אם וייקנה](בלוק + פלטייה)[אולי נשדרג בעתיד]השאלה שלי, האם עדיף להישאר עם הטייפון או לקנות את ה-Tribe?(תיכננתי במקור להזמין קירור מים מ-DD אבל אין תקציב לזה)קישורים:Tribe:http://www.thermaltake.com/watercooling/cl-w0020tribe/cl-w0020.htm
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לדעתי תישאר אם הBT ותחסוך קצת לקירור מים חזק (או כול דבר שחשבת להשקיע בו כסף)..
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים עדיף להשאר עם הטייפון.Tribe - הקירור מים הזה לא משהו(בלשון המעטה) והוא כמו הביג וואטר רק במארז חיצוני - אותו בלוק מעפן , ראדיאטור מאלומיונים וכנראה גם צנרת "3/8.תחסוך ת'כסף ותקנה מאוחר יותר קירור מים רציני
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים עדיף להשאר עם הטייפון. Tribe - הקירור מים הזה לא משהו(בלשון המעטה) והוא כמו הביג וואטר רק במארז חיצוני - אותו בלוק מעפן , ראדיאטור מאלומיונים וכנראה גם צנרת "3/8. תחסוך ת'כסף ותקנה מאוחר יותר קירור מים רציני דווקא הTRIBE נחשב הביצועיסטי מבין קירורי המים במחיר הזה(כמובן שהוא עדיין זניח לאלה שמ1000 ומעלה,אך בכל זאת),אם חשוב לך רק התאורה,תוכל פשוט להחליף את המאוורר של הBT במאוור עם לדים(מאוורר שקט כמובן)
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר לא חשוב לי רק התאורה, אני באמת מעוניין בקירור מים ואני לא רוצה לרדת מהאיכות של הטייפון,לקנות או לחסוך?והטרייב הוא באמת ביצועיסט לא קטן, יש לו מספר המלצות מכל מיני אתרים יחסית ברמה...
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אחי, אם החלטת לחסוך, יש לך את האקווריוס 3 ב300 שקל יותר, שצריך להיות אחד מקירורי המים העצבניים שיש
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים אחי, אם החלטת לחסוך, יש לך את האקווריוס 3 ב300 שקל יותר, שצריך להיות אחד מקירורי המים העצבניים שיש sroolik מאיפה לעזזל הוצאתה את זה?נכון לעכשיו הקירור מיים הסדרתי הנמכר והטוב ביותר שיש הוא הערכה של הSTORMה TT TRIBE הוא בעצם BIG WATER בתוך קופסאאז אם כבר הולכים על מייםעדיף BIG WATER ולא TRIBE
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים מחבר נראה לי שאני אוציא את הכסף, על הצעצוע הזה:Amd Opteron 144 up socket 939(1.8G)בסטוק הוא על 1.8,בקירור סטוק באוברקלוק הגיעו איתו ל-2.7עם ביג טיפון הוא בודק מה שלום ה-3G ונשאר לכוס קפה =)http://shop.upgradesource.com/product_info.php?cPath=187&products_id=172540
פורסם 2005 בספטמבר 2820 שנים sroolik מאיפה לעזזל הוצאתה את זה?נכון לעכשיו הקירור מיים הסדרתי הנמכר והטוב ביותר שיש הוא הערכה של הSTORMה TT TRIBE הוא בעצם BIG WATER בתוך קופסאאז אם כבר הולכים על מייםעדיף BIG WATER ולא TRIBEi dont talk about the BW but the AQUARIUS 3my friend has it and he managed to OC his CPU about 70+ percentage, i'm sorry but i dont have any prooves sorry about the english
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.