פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים יש לי מחשב שיועד לסרטים ואמפי3, הוא מחובר ל - TV וכשאני מפעיל איזה שהוא סרט ב BSPLAYER.המסך מתרחב ויוצא מגבולות הטלוויזיה, ואני מחזיר אותו למצב הדיפולט בפאנל של הכרטיס מסך.הכרטיס הוא NVIDIA 5200 - משהו כזה של גיגהביטיש איזה פתרון ? זה באג מוכר?תודהעריכה:הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים מהיום, וה - BSPLAYER הגירסה הכי חדשה.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לי יש כרטיס של ATI אבל הייתה לי בעיה דומה.נסה לשנות את רזולוצית המחשב ל600*800 (כלומר המחשב והטלוויזיה ישתנו ל600*800) ואז להפעיל את הסרט, לי זה עזר.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים לי יש כ. מסך שונה , אבל לי גם קרו הבעיות האלו.תשחק בהגדרות של הכ. מסך/טלויזיה.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים הרזולוציה שהכרטיס מסך שלך משדר למסך שלך גדולה מזו שהוא מסוגל לשדר לטלויזיה.
פורסם 2005 בספטמבר 2720 שנים מחבר קודם כל תודה, אני מקווה שתאור הבעיה מובן.המחשב מחובר רק לטלוויזיה , לא למסך מחשב.הרזולוציה שלו 800X600 תמיד.ה TV מחוברת ליציאת הקומפוזית (Composite) בכרטיס מסך, אולי חיבור ליציאת ה S-VIDEO ישנה את המצב??שיטת שידור - מה כדי לבחור G-PAL או B-PAL?בקשר לשאר ההגדרות שקשורות ל TVOUT , ניסיתי שם את כל האופציות ואת כל המצבים ואין שינוי.תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.