פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אז ככה יש כמה שאלות:1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים....2)מה משפר את הביצועים יותר טוב?3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות?4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו?5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אז ככה יש כמה שאלות:1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים....2)מה משפר את הביצועים יותר טוב?3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות?4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו?5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?[ltr]1. my card: 6800 (12:5 325/700) -> (16:6 405/985) stock: 3555 3Dmark'05 unlocked and overclocked: 5039 3Dmark'052. it depends, but why not do both? they don't contradict each other.3. yea, in theory, in practice you can revert everything and they have no way of knowing.4. if the card doesn't lockup and there's no artifacts everything's ok.5. google.[/ltr]
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים 1) קודם כל מה באמת ההבדל?שני דברים נועדו לשפר את הביצועים....פתיחת צינורות נועדה לפתוח צינורות שהיו חסומים מסיבות שונותOC נועד להריץ את מה שיש במהירות גבוהה יותר2)מה משפר את הביצועים יותר טוב?ע"פ הידוע לי פתיחת צינורות3)מה עם האחריות?אפשר להגיד לה להתראות?טכנית? כן. מעשית? לא כולם בודקים4)איך עושים את זה ואיך ניתן לבדוק שבאמת הצלחנו?תוכנות ותוכנות מידע שונות מראות את המצב של הOC והצנרת של הכרטיס מסך5)איך לבדוק שכרטיס שלי מאפשר פתיחת צינורות?שואלים את הפורום, או מריצים בגוגל
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אך הצלחת להגיע כל כך גבוהה עם הזיכרונות ? הם עברו איזה שהוא וולט מוד ?[ltr]nope, physically all stock, it's a leadtek so the cooling is insane. I geuss I got lucky, but that's nothing some people got to 1.1Ghz+.ORB[/ltr]
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים מחבר אז ככה יש לי TI4200,מה אתם אומרים יש לו צינורות לפתוח,ואולי יש לכם איזה מדריך או משהו לביצוע הפעולה?
פורסם 2005 בספטמבר 2620 שנים אז ככה יש לי TI4200,מה אתם אומרים יש לו צינורות לפתוח,ואולי יש לכם איזה מדריך או משהו לביצוע הפעולה?[ltr]there's nothing to unlock, they're all open, but you can overclock it alot. not that it'll help, it's an age old card.[/ltr]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.