עבור לתוכן

יצירת קליפ מתמונות דיגטליות - הכיצד?

Featured Replies

פורסם

שלום כולם!

רציתי בקשה שתמליצו לי על תכנה לעריכת קליפים. אני צריך ליצור קליפ של תמונות וחלקי וידאו - הכל דיגיטלי כמובן... (לסיכום הוויה של קורס בצבא...), ו... אני ממש מתקשה למצוא תכנה טובה שתענה על הצרכים שלי - חשבתי אתם לוודאי מכירים. אז... מה שאני צריך ממנה בעצם זה שתהיה פשוטה לשימוש - למשל אפקטי מעבר רנדומליים ויחד עם זאת מגוונים, קביעת זמן הצגת תמונות באופן גורף לכל התמונות בקליפ, כיתוביות נוחות, אפשרות לשילוב של וידאו באמצע, אפשרות לשילוב של אודיו מאחורה וכל מיני כאלה... אתם בוודאי מבינים את המשמעות/צרכים של קליפ כזה - בטח לכמה מכם זה אפילו מוכר:) אז... אם תוכלו בקשה להמליצ לי אז אשמח - יש לי לא מעט תמונות, קצת וידאו, ואני ממש רוצה שזה ייצא טוב ויפה:)

המון תודה לכל מי שיענה - זה יעזור לי המון!

פורסם

[ltr]well first of all there's windows movie maker, which is already installed on your computer if you got windows XP. it's crappy but it's there. if you want something a bit more professional there's virtualdub, which is free and suppose to be very good, I never used it, but I heard from many people it's very good.[/ltr]

פורסם

השתמשתי כמה פעמים בVirtual Dub, אף פעם לא שמתי לב לאפשרויות עריכה כאלה, אבל לפי מה שאני יודע יש לתוכנה הזאת הרבה מודים ותוספות, אז יכול להיות שהיא יכולה לשמש גם ככזאת..

דבר שני, כמו שיגאל אמר, Windows Movie Maker מתאים בדיוק לצרכים שלך, אני עשיתי כמה קליפים בעצמי בעזרת התוכנה הזאת, בדיוק עם אותו תוכן של מה שאתה צריך (תמונות, קצת סרטוני וידאו, מוזיקה וכיתוביות).

אם בא לך משהו קצת יותר מתקדם אבל שייקח לך זמן ללמוד להשתמש בו כדי להשיג תוצאה טובה, יש את Vegas של סוני, תוכנה מעולה ולא חינמית.

פורסם

Ahead NeroVision Express - תוכנה קלה, טובה ונוחה. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים