עבור לתוכן

מחפש רסיבר - לשמיעת מוזיקה

Featured Replies

פורסם

המגבר הבסיסי ביותר של ROTEL מתחיל מ-3,000 ש"ח. לא רלוונטי במקרה זה.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר להשיג את ה Marantz 4400 ב-1600 ש"ח? ואיזה עדיף, ה DENON או ה Marantz?

בנוגע לרמקולים, האם זוג מדפיים יתן באס ועוצמה מספקת? אני רואה שהמחירים שלהם לא בשמיים ויכול להיות באמת שזה הפתרון המתאים.

כמה שווה להשקיע על זוג מדפיים?

החברות המומלצות הן JAMO/TALLOY/DALI? יש עוד משהו ששווה להסתכל עליו? ואולי יש גם המלצות לדגמים מסויימים?

פורסם

א: תעשה חיפוש בזאפ, בכדי לקבל מושג ממשי יותר בנוגע למחירים.

ב: רמקול מדפי יסבול תמיד ממחסור "בנפח" הבאס שלו. וזאת עקב גודלו הקטן יחסית. עם זאת, הרמקול המדפי האחרון שלי, הצליח להגיע לבאס נמוך יותר מאשר הרמקול הרצפתי הנוכחי שלי, למרות מחסור כלשהו בנפח של הבאס. לכן, למרות הדעה הרווחתש הבאס חלש יותר, כדאי לבחון כל נושא לגופו.

ג: כמה להשקיע זה נושא אישי, כל אחד והתקציב שלו.

ד: אל תסתכל על חברות כלשהן, אלא תשמע כל מה שיש בחנות (כל עוד זו לא איזה חברת מדבקה).

ה: אם תיתן תקציב נתון, ייתכן ויהיו לי מספר דגמים להמליץ לך עליהם.

Anatoli.

פורסם

חברות נוספות ששוות בדיקה: TRIANGLE, B&W, DYNAUDIO, JM LAB, PARADIGM, POLK AUDIO ו-QUAD.

פורסם
  • מחבר

בזאפ המחיר של ה 4400 הוא 2000 ש"ח... האם אתם מכירים חנויות זולות שלא מופיעות בזאפ וניתן להשיג שם את הרסיבר הנ"ל?

בקשר לתקציב הרמקולים, התקציב הכולל לרסיבר + רמקולים הוא 3500, והרסיבר יעלה בסביבות ה 1500-1800 ש"ח, אז נשאר לרמקולים בערך 1700-2000 ש"ח.

פורסם

בזאפ המחיר של ה 4400 הוא 2000 ש"ח... האם אתם מכירים חנויות זולות שלא מופיעות בזאפ וניתן להשיג שם את הרסיבר הנ"ל?

כן, אותן חנויות אם תגיע לשם פיזית.

פורסם

ראיתי אותו במחסני חשמל בקצת פחות מ-2000 שקלים.

אני מציע לך לעבור בכמה חנויות לפני שאתה קונה משהו, ולשמוע כמה שאפשר יותר. אחרי שתשמע בערך מה יש בתקציב, תוכל לדעת טוב יותר מה אתה רוצה ואיפה אתה רוצה לקנות את זה (תקנה ממישהו שמתייחס אלייך ברצינות ובכבוד, ולא מישהו שמנסה לעשות עליך קופה. התוספת של כמה מאות שקלים שווה את השקט הנפשי).

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הפנמתי...

יש אולי המלצות לחנויות באיזור המרכז עם תצוגה גדולה ואנשים מקצועיים שמבינים ולא ינסו לעבוד עלי?

תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

סליחה על ההקפצה.. אבל חלה תפנית קלה

יכול להיות שבסוף כן אהיה מעוניין לקנות מגבר סטראו שמיועד אך ורק למוזיקה ולא רסיבר..

האם ישנן המלצות לחברות/דגמים מסויימים? (התקציב נשאר בערך 3500 פלוס מינוס כולל הרמקולים).

האם ישנם מגברי סטראו עם טונר או שהאופציה הזו לא קיימת?

תודה!

פורסם

מגבר סטריאו עם טיונר נקרא רסיבר סטריאו. הבעיה היא שבארץ אין מבחר רב של רסיברי סטריאו ולכן הייתי ממליץ לקחת מגבר סטריאו וטיונר בנפרד או לחבר את המגבר לממיר הכבלים/לווין ולשמוע דרכו רדיו, אמנם מס' מועט יחסית של תחנות אך אין בעיות קליטה והוא דיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..

הסתובבתי קצת ב ZAP... ולפי מה שנראה, המחירים של מגברי סטראו הם די גבוהים ולא נראה לי שאוכל לעמוד בהם...

התקציב שלי הוא 1500-1700 למגבר/רסיבר ו1800-2000 ש"ח לרמקולים, כשכל העסק לא אמור לעבור את ה 3500 ש"ח.

פורסם

בוא נתחיל מכך שיש יחסית הרבה מגברי סטריאו מיד שניה. במידה והנך מתעקש על חדשים, יש מס' אופציות לא רעות בכלל:

NAD 320BEE

AMC 3050A

CAMBRIDGE AUDIO 300A

מחיריהם גבוהים על הנייר, בפועל הם נכנסים לך לתקציב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה

מעולם לא התנסיתי עם מגבר סטראו.. כמה כניסות RCA יש לו בערך, כלומר כמה מקורות אפשר לחבר אליו?

כי אני צריך לחבר CD PLAYER, מחשב וממיר של YES, ואולי איזה נגן mp3 בעתיד הקרוב.

פורסם

אוקיי, תודה

מעולם לא התנסיתי עם מגבר סטראו.. כמה כניסות RCA יש לו בערך, כלומר כמה מקורות אפשר לחבר אליו?

כי אני צריך לחבר CD PLAYER, מחשב וממיר של YES, ואולי איזה נגן mp3 בעתיד הקרוב.

זה משתנה מיצרן ליצרן, לרוב מדובר בארבע כניסות לפחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים