עבור לתוכן

בקשר להעלת מתח באוברקלוק

Featured Replies

פורסם

עשיתי oc ולא ממש הבנתי איך לעלות את המתח הנה תמונה..

p92300146kv.jpg

איפה אני מעלה את המתח?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

"CPU Voltage"

פורסם

תלך לCPU Voltage Control ותשנה אותו לManual...ואז תלך לשורה מתחתיו ותעלה/תוריד את המתח לפי מה שבא לך...

פורסם
  • מחבר

לא ממש הולך לי : \ יש לי שם מתח מ0.800 עד 1.700 אז שמתי על 2.300 מגה הרץ ושמתי מתח על 1.525 והיו בעיות קטנות ואז העלתי את זה ל1.550 ואז היו בעיות קצת יותר גדולות יענו בתוך הווינדוס תוכניות כל מיני לא פעלו טוב.. ואז הורדתי ל1.500 ואז היתה אותה בעייה... אז החזרתי בחזרה לנורמל ושמתי על 2.20 מגה הרץ : \ אז אין לי מושג מה הבעיה והחום לא גבוה ממש הוא רגיל יש לכם רעיונות?

פורסם

לא ממש הולך לי : \ יש לי שם מתח מ0.800 עד 1.700 אז שמתי על 2.300 מגה הרץ ושמתי מתח על 1.525 והיו בעיות קטנות ואז העלתי את זה ל1.550 ואז היו בעיות קצת יותר גדולות יענו בתוך הווינדוס תוכניות כל מיני לא פעלו טוב.. ואז הורדתי ל1.500 ואז היתה אותה בעייה... אז החזרתי בחזרה לנורמל ושמתי על 2.20 מגה הרץ : \ אז אין לי מושג מה הבעיה והחום לא גבוה ממש הוא רגיל יש לכם רעיונות?

ניראה לי שהיזכרונות שלך מגבילים אותך לפחות מהמפרט שרשום לך ...

אני עם מעבד כמו שלך מגיע בלי לעלות מתח מ1.5 ולט ל2.37

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

רגע אז אתה רק מעלה את הcpu overclock in mhz?

פורסם

רגע אז אתה רק מעלה את הcpu overclock in mhz?

אין לי מושג איך עושים את זה בלוח שלך אבל צריך להיות dram clock או משהו כזה ותוריד אותו ל 166 או משהו כזה ותיבדוק אם זה לא הזיכרונות

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

העלתי את זה ל2.3 וזה מראה לי עכשיו את זה...

p92400165zz.jpg

ועשיתי מה שאמרו שם וזה לא עושה כלום...

פורסם

צריך שם נמראה לי להכניס את הדיסק ווינדוס

תנסה לאפס את הביוס

פורסם
  • מחבר

צריך שם נמראה לי להכניס את הדיסק ווינדוס

תנסה לאפס את הביוס

איך אני עושה את זה?

פורסם

היו לי סיוטים עם הארור הזה!

אלוהים... העלת לי זכרונות אני פירמטתי בגלל זה... לא הצלחתי לעשות כלום... אפילו שלקחתי את הקובץ החסר מחבר הוא הראה לי אחרי זה שעוד קובץ חסר...

מזלי שזה עבר... :s07:

פורסם

עידכון ביוס יפתור את הבעיה

פורסם

כמאט כל פעם שאני או חבר שלי עושים אוברקלוק והוא לא מצליח מסיבה כל שהיא אני רואה את ההודעה הזאת אתה פשוט צריך לעשות ריסט ביחד ולא ב

ctrl alt +dil

והמחשב זורם הלאה אבל בקשר להודעות כחולות יש מצב שזה יקרה לא להצחת

ואתה שאמרת שהבאת תקובץ מחבר שלך זה לא קשור לאובר קלוק פשוט נפל לך הווינדוס ואם אני לא טועה הקובץ

ntldr נעלם לך או נפגע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים