פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים עשיתי oc ולא ממש הבנתי איך לעלות את המתח הנה תמונה.. איפה אני מעלה את המתח? תודה לעוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תלך לCPU Voltage Control ותשנה אותו לManual...ואז תלך לשורה מתחתיו ותעלה/תוריד את המתח לפי מה שבא לך...
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר לא ממש הולך לי : \ יש לי שם מתח מ0.800 עד 1.700 אז שמתי על 2.300 מגה הרץ ושמתי מתח על 1.525 והיו בעיות קטנות ואז העלתי את זה ל1.550 ואז היו בעיות קצת יותר גדולות יענו בתוך הווינדוס תוכניות כל מיני לא פעלו טוב.. ואז הורדתי ל1.500 ואז היתה אותה בעייה... אז החזרתי בחזרה לנורמל ושמתי על 2.20 מגה הרץ : \ אז אין לי מושג מה הבעיה והחום לא גבוה ממש הוא רגיל יש לכם רעיונות?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים לא ממש הולך לי : \ יש לי שם מתח מ0.800 עד 1.700 אז שמתי על 2.300 מגה הרץ ושמתי מתח על 1.525 והיו בעיות קטנות ואז העלתי את זה ל1.550 ואז היו בעיות קצת יותר גדולות יענו בתוך הווינדוס תוכניות כל מיני לא פעלו טוב.. ואז הורדתי ל1.500 ואז היתה אותה בעייה... אז החזרתי בחזרה לנורמל ושמתי על 2.20 מגה הרץ : \ אז אין לי מושג מה הבעיה והחום לא גבוה ממש הוא רגיל יש לכם רעיונות? ניראה לי שהיזכרונות שלך מגבילים אותך לפחות מהמפרט שרשום לך ... אני עם מעבד כמו שלך מגיע בלי לעלות מתח מ1.5 ולט ל2.37 בהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים רגע אז אתה רק מעלה את הcpu overclock in mhz?אין לי מושג איך עושים את זה בלוח שלך אבל צריך להיות dram clock או משהו כזה ותוריד אותו ל 166 או משהו כזה ותיבדוק אם זה לא הזיכרונותבהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר העלתי את זה ל2.3 וזה מראה לי עכשיו את זה... ועשיתי מה שאמרו שם וזה לא עושה כלום...
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר צריך שם נמראה לי להכניס את הדיסק ווינדוסתנסה לאפס את הביוסאיך אני עושה את זה?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים היו לי סיוטים עם הארור הזה! אלוהים... העלת לי זכרונות אני פירמטתי בגלל זה... לא הצלחתי לעשות כלום... אפילו שלקחתי את הקובץ החסר מחבר הוא הראה לי אחרי זה שעוד קובץ חסר... מזלי שזה עבר...
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר אני לא ממש מצליח לעשות עידכון ביוס : \ יענו אני בא מתקין וזה לא מתקין לי הנה הקבצים שאני הורדתי.. http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS_More.htm
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים כמאט כל פעם שאני או חבר שלי עושים אוברקלוק והוא לא מצליח מסיבה כל שהיא אני רואה את ההודעה הזאת אתה פשוט צריך לעשות ריסט ביחד ולא ב ctrl alt +dilוהמחשב זורם הלאה אבל בקשר להודעות כחולות יש מצב שזה יקרה לא להצחתואתה שאמרת שהבאת תקובץ מחבר שלך זה לא קשור לאובר קלוק פשוט נפל לך הווינדוס ואם אני לא טועה הקובץntldr נעלם לך או נפגע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.