פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים שלום, יש לי כמה שאלות על הפלטיה. האם זה אפשרי לחבר את הצד הקר לבלוק קירור מים וכך בעצם המים שיעברו בו יתקררו? (הטמפרטורה יכולה לרדת קצת מתחת לטמפרטורת החדר משוםפ שאני לא צריך את זה למחשב) האם ישנו וסת מתח כולשהוא לפלטיה בשביל לכוון את הטמפרטורה? תודה מראש
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר למה קוראים לך iakovl?לא יודע באמת למה,סתם חשבתי שזה ניק נחמד.אפשר במקרה לינק לבקר?והאם הקירור הנ"ל יעיל?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים לי קוראים ככה מסיבה פשוטה, שפירטיתי בת'ראד על שמותפשוט השם שלך הוא שם של אתר קייםככה ש"גנבתה" להם בעצם את השםשום בקר, REHO פשוט אבל שיכול לעמוד בW גדוליעיל מאוד
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים שלום, יש לי כמה שאלות על הפלטיה. האם זה אפשרי לחבר את הצד הקר לבלוק קירור מים וכך בעצם המים שיעברו בו יתקררו? (הטמפרטורה יכולה לרדת קצת מתחת לטמפרטורת החדר משוםפ שאני לא צריך את זה למחשב) האם ישנו וסת מתח כולשהוא לפלטיה בשביל לכוון את הטמפרטורה? תודה מראש כן כן למה כן?? ולאיפה יהיה מחובר הצד החם ? למעבד :
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אוופס , לא שמתי לב. איך תקרר את הצד החם . פלטייה ללא קירור צידו החם הוא פחות אפקטיבי.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים REHO = בעצם קיצור לנגד משתנה אתה פשוט נותן במקום כמה צריך V פחות, אז עוצמת הקירור פוחתת והנה ל BreezeNET קודם תדע על מה אתה מדבר אחרי זה תדבר TEC CHILLER אחד מני רבים
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר תודה רבה,האם תוכל להסביר עוד על הTEC CHILLER?על צורת בניינתו,ביצועים וכו?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים הסבר מהיר על TEC/פלטיהכל הקטע שלה הוא להעביר חום מצד אחד לצד שניובכך צד אחד יהיה קר מאוד והשני חם מאודנגיד שאנחנו רוצים לקרר נוזל לטמפ' מתחת לטמפ' החדראת זה אפשר להשיג עם צ'ילר (יש כל מני)TEC CHILLER לוקח TEC ומשתמש בו בשביל לקרר את הנוזלבעצם נוצרות לך שני מערכות קירור מייםמערכת אחת שמפזרת את החום שהTEC CHILLER מיצר מערכת שניה משתמשת בקור שהTEC CHILLER מיצר (זה לא נכון להגיד את זה כך, אבל זה מסביר את העיקרון)ביצועים? תלוי בTEC יש TEC של 400W ויש של 50Wכמה שיותר TEC יותר קרבניה? יש כל מני אופציותמה עוד?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים [ltr]I don't know much about variable resistors or electronics for that matter, but I doubt you'll find one that can hold 100+W[/ltr]
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר בעקרון זה אמור לרדת למשהו כמו 25-27 מעלות בקיץ.עדיין לא אוכל למצוא משהו?בקשר לבניה,לא ממש משנה לי העיקר לקבל שרטוט כול שהוא,את כול עבודת החיתוך\חריטה תעשה מכונת CNC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.