פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תעבור ל"תהליכים" (באותה הזדמנות תעבור לווינדוז נורמלי באנגלית..) ותבדוק מה גורם ל-100% הזה.. כלכך מסובך ?ולא , זה לא צריך להיות ככה גם אם המחשב עובד שנתיים רצוף..
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים תעבור ל"תהליכים" (באותה הזדמנות תעבור לווינדוז נורמלי באנגלית..) ותבדוק מה גורם ל-100% הזה.. כלכך מסובך ?ולא , זה לא צריך להיות ככה גם אם המחשב עובד שנתיים רצוף..עם כל הכבוד שאתה מנהל ראשי לא אשמתינו שנמאס לך משאלות שנראות לך דביליות אם הוא היה יודע איך עושים את זה אז גם לו זה לא היה כזה מסובך בגלל שהוא לא ידע הוא פנה לפורום ושאל ולא ציפה , אני מאמין לקבל תגובה שמקבילה ל- יאדיוט איך לא ידעת את זה בנוסף לכך נגיד שהוא צעיר ולא יודע אנגלית ברמה מה זה עניינך באיזה שפה הוינדוס שלו ?!ודרך אגב לא נראה לי שאיזה שהוא מחשב עם וינדוס פעל שנתים רצוף עומר
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר תראה אחי עשיתי ריסט ככה שאין לי עכשיו 100% אבל ממה זה נוצר ?היה תהליך ששקל 146,12 אולי זה מזה ??
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כן זה בהחלט יכול להיות בגלל זה פעם באה שזה קורה תעשה טרמינאט לפרוסס הזה ותראה אם אחרי כמה שניות המחשב חוזר לעבוד כרגיל והcpu לא על 100%
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים זה עשוי לקרות במחשבים עם CPU חלש יחסיתמשימה נתקעת כנראה בשל תהליכים שלא הסתיימו ואז אתה מקבל 100% CPUלפעמים אתה יכול להרוג את המשימה התקועה אבל בדרך כלל זה דורש איתחול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.