פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני מעוניין לקנות צורב דיוידי לפי מה אני רואה שהוא טוב בלי קשר למהירות כאילו איך אני יודע שהוא יעיל ולא יהרס לי אחרי שבוע ויהרוס את כול הדיסקים?תודה.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים איזה מין שאלה זאתי? אותו הדבר איך אני יודע שההרדיסק שלי יעיל ולא יאבד לי את כל המידע אחרי יומיים??
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים איזה מין שאלה זאתי? אותו הדבר איך אני יודע שההרדיסק שלי יעיל ולא יאבד לי את כל המידע אחרי יומיים??דבר יותר חכם מזה אין לי.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר דבר ראשון אל תתחילו לחשוב שאני איזה ילד שלא מבין שום דבר או משהו כזה פשוט שאלתי כי אני שם לב שיש כאלה שפתאום הצורב נהיה דפוק ולא צורב כלום או משהו כזה...
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים דבר ראשון אל תתחילו לחשוב שאני איזה ילד שלא מבין שום דבר או משהו כזה פשוט שאלתי כי אני שם לב שיש כאלה שפתאום הצורב נהיה דפוק ולא צורב כלום או משהו כזה...ומה הדבר השני ... ? ;Dבכל מקרה, אני יוסיף ויומר שזה כמו לשאול: "איך אני יודע שלא יהיו לי פיקסלים שרופים במסך LCD?" - זה פשוט בלתי צפוי... פשוט קח של חברה טובה, הכי זול ואחד הטובים זה של NEC, מומלץ מומלץ מומלץ
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים יש חדש בארץ של פיוניר הdvr-110dהיחידי כרגע בעולם במהירות של x8 ל-dual layer של +/- במחיר של כ350 שקלhttp://www.anandtech.com/storage/showdoc.aspx?i=2533
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים וואו, אז בשביל -R ב X8 דואל לאייר לשלם עוד 100 שקל? כאשר עוד אין דיסק DL +R X2.4 במחיר נורמלי? וסיכוי טוב שגם לא יהיה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.