פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר איך אני עושה את זה?ואני לא מדבר על הציון של הכרטיס מסך אלא יותר על הציון של המחשב....
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אתה בטוח שהתקנת את כל הדרייברים כמו שצריך? של הצ'יפסט/כרטיס מסך (מעודכנים)?התוצאה של המעבד ממש מוזרה, אני לא מבין גדול ב amd אבל הוניס אמור להיות לא רע... תוצאה קצת חלשה למעבד...
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר באיזה סדר להתקין כל דבר?קודם ווינדוס + סרסיס פאקאחרי זה הצ'יספט עם הלוח אםאחרי זה הדרייבר של הכרטיס מסךבסדר הזה?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים באיזה סדר להתקין כל דבר?קודם ווינדוס + סרסיס פאקאחרי זה הצ'יספט עם הלוח אםאחרי זה הדרייבר של הכרטיס מסךבסדר הזה?לא ניראה לי שזה משנה ... אבל זה מה שאני עושה בדרך כלל
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אולי תנסה לפרמט ? למה להמליץ סתם ישר בלי לחשוב על פירמוט אם היית ממליץ לבדוק אם יש ויורסים טוראנים וכדומה במחשב זה היה יותר סביר...למה כל "מומחה" ישר ממליצים על פירמוט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.