פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים אחת קצרה - מה שווה? ואיך מתקינים? הבנתי.........עכשיו בעברית כדי שאחרים גם יבינו על מה אתה פאקינג מדבר........? :
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אם כבר פתחו דיון על זה אז יש לי שאלה בקשר ל-ZALMAN RESERATOR איך המים מתקררים ?איפה הרדיאוטר ? הכלי הכחול מקרר ? הפסים ? לא אמור להיות בדרך כלל מאוורר על הרדיאטור אשמח אם מישהו יסביר לי איך המערכת הזאת עובדת , היא עולה 1700 שקל אז חשבתי שהיא עם מדחס או משהו שמקפיא את המים http://www.frazpc.pl/artykuly/319/Arcydzielo/ciszy/ZALMAN/RESERATOR/1 ואיך אפשר להגיע לכזאת טמפרטורה ?
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים בואו אני יתרגם לכם משפט משפט (ואני מקווה שאני קולע נכון) :אחת קצרה -"יש לי רק שאלה אחת והיא קצרה"מה שווה?"איזה קירור של זלמן נותן הכי הרבה תפוקה מבחינת עלות מול תועלת?"ואיך מתקינים?"כיצד מתבצע תההליך ההתקנה של הקירור הנ"ל?"כדי לענות לך על השאלה הבאמת קצרה שלך תאלץ לתת יותר פרטים כמו איזה קירור אתה מתכוון? למעבד? לכרטיס מסך? לזכרונות? ואם למעבד אז איזה מעבד? וכ"ו ;D ;D
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אם כבר פתחו דיון על זה אז יש לי שאלה בקשר ל-ZALMAN RESERATOR איך המים מתקררים ?איפה הרדיאוטר ? הכלי הכחול מקרר ? הפסים ? לא אמור להיות בדרך כלל מאוורר על הרדיאטוראשמח אם מישהו יסביר לי איך המערכת הזאת עובדת , היא עולה 1700 שקל אז חשבתי שהיא עם מדחס או משהו שמקפיא את המים אתה חושב יותר מדיזה רדיאטור פסיבי (הדבר הכחול הגדול) זה קירור מיים רגיל, רק פסיביסוף סיפורואיך אפשר להגיע לכזאת טמפרטורה ?אי אפשר לדעת מהתמונה הזאתאולי TEC אולי צ'ילר
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה חושב יותר מדיזה רדיאטור פסיבי (הדבר הכחול הגדול) זה קירור מיים רגיל, רק פסיביסוף סיפוראי אפשר לדעת מהתמונה הזאתאולי TEC אולי צ'ילרגם לא אי אפשר כי אז המים הופכים לקרח כנראה שהאיש השתמש בפלטייר לקירור המעבד והגיע אל מתחת לאפס
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים פלטייר=פלטייה ??כןולא נראה לי שהוא השתמש בפלטייה כי זה מוריד רק עד כמה מעלות מתחת לאפס לא 20
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים איך אפשר להגיע ל-19- מעלות ??לפי מה שהבנתי מהתמונה זה מערכת מים ולא VapoChill אז עוד לא הבנתי איך להוריד את המים מתחת לטמפרטורת החדרמה לשים בידוד על כל החלקים ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.