פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים היי..במחשב שלי ישנם 3 מאווררים, 2 מאווררי 80 מ"מ מאחורה שמוציאים אוויר,מאוורר 92 מ"מ (קצת רועש, מפורק מספק כח) מתחת לדיסק הקשיח שנושב עליו אוויר.ומאוורר של gigabyte על המעבד..אבל אני מעוניין לקרר עוד את הכרטיס מסך שלי.. כיצד ניתן לעשות זאת?הנתונים לפי תוכנת אוורסט הם:מעבד + לוח אם = בין 38 ל-39 מעלות.דיסק קשיח = 35 מעלות.כרטיס מסך = 50 מעלות במנוחה (אבל הדרייבר של nvidia אומר 60 מעלות, מי צודק?)כיצד ניתן להרכיב עוד מאוורר שיקרר את הכרטיס מסך? כי הוא די חם.. אפילו אם הוא 60 - זה נורמלי?כמו כן איך ניתן לסדר את חוטי הספק בקבוצות של חוטים (כמו כבלים עגולים של כוננים)?הם כרגע קצת מבולגנים אבל דחפתי אותם בין הכוננים כדי שלא יפריעו.
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים בשביל לסדר כבלים יש לך מדריך באתר...(חפש יש פה יותר דברים חוץ מפורום..) 50-60 מעלות במנוחה זה לא הכי טוב אבל סביר.. יש לך אפשרות של לקמבאן מאוורר 80 מ"מ מתחת לכרטיס..עובד יופי..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר איך אפשר לקמבן מאוורר מתחת לכרטיס מסך?איפה להחזיק אותו בדיוק? בחור של החיבורים של הסלוט הפנוי מתחת? איך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.