פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אז ככה דוד שלי פירק מזגן יש לי את כל החלקים לא חתכתי את חוטי הנחושת (ככה זה מורכב ) אני יודע שצריך לפרק ולהלחים עם מבער גז וחומר הלחמה 15% כסף לא ? המדחס נורא גדול וכבד יש מצב שהוא חזק מידי עוד מעט אני יעלה את מה שכתוב עליו (התווית) אפשר הצעות שיפורים וכו'
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים וואי מגניב רגע אתה צריך למלות את המיכל בגז? או שזה רק פעם ב..?וואי וואי עם כזה דבר אולי תעשה לכל הרכיבים קירור שיעבור בכל מקום חחבהצלחה!
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים אחי מדחס של מזגן לא יעזור לך פה כי הוא יהייה חזק מדיי!!אתה צריך מדחס איכותי!! ברמה של 1/4 כוח סוסו ולפעמים גם חצי! בכול מקהר מדחס של מזגן הוא בדרך כלל 1 כוח סוס ומעלה לכן הוא לא יתאים...כמו כן אתה צריך רדיאטור אחד! לא שניים.. וגם לא בגודל כזה...וכמובן שיש גם את כול החיבורים של המערכת שאצלך בתמונה אני לא רואה אותם..במידה ואתה צריך עזרה צור איתי קשר באיי סיי קיו309850366..וכמו שעזרתי לליאור (בקרוב מאד המערכת שלו מוכנה..והוא יצטערף..) כך אני ישמח גם לעזור לך..יחיאל
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר לא אחי לא הבנת אותי לא פירקתי את החלקים ככה זה מורכב אבל לא משנה כי במילא המדחס חזק מידי וכל חודש זה מלא כסף והרעש התווית שעל המדחס אבל בכל זאת דוד שלי רוצה לבנות משהו כמו ה-VapoChill איזה מדחס צריך ? כמה כוח סוס ? איפה אפשר להשיג (דוד שלי עובד באזור התעשייה ככה שיש לו גישה להרבה מפעלים ובתי מלאכה) ובקשר ל-Evaporator לא הבנתי מה התפקיד של החוט הדק http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=49848
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים תלמד בנושא חפש אתרים קרא תבין.. אתה עם שאלות על קירור גז ואתה לא יודע עדיין איך עובד קירור מים..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים תלמד בנושא חפש אתרים קרא תבין.. אתה עם שאלות על קירור גז ואתה לא יודע עדיין איך עובד קירור מים..
פורסם 2005 בספטמבר 2120 שנים מחבר אני יודע איך מערכת מים עובדתבסך הכל שאלתי באיזה מדחס משתמשים במערכות VapoChill ?ואם הכבל הדק הוא כבל הדחיסה ?ואני בכלל לא חושב בכיוון של גז זה רק לדוד לשלי
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים קבלו מדריך ל"עשה זאת בעצמך" לקרור גז.http://www.phase-change.com/index.php?action=Articles_page&cat=Guides&id=23&page=1
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים המדחס הטוב ביותר לסוג זה של מערכות הוא Danfoss NL11F הצינורית הקטנה שאתה רואה מחוברת לבלוק שמו קפילר הוא זה שדוחס את הגז לבלוק בבלוק מתרחש שינוי מצב הצבירה מגז לנוזל ומכאן נובע הקור העז
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים המדחס הטוב ביותר לסוג זה של מערכות הוא Danfoss NL11F הצינורית הקטנה שאתה רואה מחוברת לבלוק שמו קפילר הוא זה שדוחס את הגז לבלוק בבלוק מתרחש שינוי מצב הצבירה מגז לנוזל ומכאן נובע הקור העז מנוזל לגז
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים המדחס הטוב ביותר לסוג זה של מערכות הוא Danfoss NL11F הצינורית הקטנה שאתה רואה מחוברת לבלוק שמו קפילר הוא זה שדוחס את הגז לבלוק בבלוק מתרחש שינוי מצב הצבירה מגז לנוזל ומכאן נובע הקור העז מנוז לגז
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים איך יכול להיות? תקן אותי אם אני טועה טוב?המדחס דוחס את הגז למצב צבירה נוזל .הרדיאטור מקרר את הנוזל ואז הוא עובר אל הבלוק בצינורית דקהמשם הוא הופך לגז בחזרה ועלי ידי שינוי זה הוא מקרר את הבלוק ואת המעבד. משם בחזרה למדחס בכדי להידחס בחזרה למצב צבירה נוזל וחוזר חלילה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.