עבור לתוכן

טמפרטורה של המעבד שלי ממש גבוה?! - עכשיו יש בעיה בoc

Featured Replies

פורסם

טוב אז שמעו יש לי מעבד amd 64 bit athlon 3000+  והוא נורא חם 75 מעלות?!

פעם באמאמץ הוא בקושי היה מגיע לזה ועכשיו 75 במנוחה אין לי מושג למה לא עשיתי שום oc אל התקוונתי להתחיל ואז אני בודק את הטמפרטורה ורואה מה שאני רואה מישהו יודע למה?

לא החלפתי כלום ולא שיניתי כלום : \ :s05:

פורסם

איפה בדקת את הטמפ ? תבדוק אותה בביוס....

אם הטמפ אותו דבר תעשה את הדברים הבאים:

1)תנקה אבק בכל המאוררים של המחשב... והכי חושב תנקה את ההיט סינק והמאורר של המעבד!

2)תנסה למרוח משחה טרמית חדשה על המעבד...

3)תסדר חוטים במארז.... ותדאג שתהיה סירקולציה טובה במארז.....

4)תנסה לפתוח את הדלת של המארז ותראה אם הטמפ יורדות.....

מקווה שעזרתי. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כן עזרת בערך רק עכשיו יש עוד בעיה שאני לא יודע ממש לפתור אותה..

1. למה באוורסט ועוד תוכנה אחת זה מראה לי 75 ובביוס זה מראה לי 50-60???? :kopfpatsch:

2. עשיתי אוברקלוק מ2000 ל2300 ואז כשהווינדוס עלה זה הראה לי הודעות שגיאה והמסנג'ר נדלק והתכבה ואז החזרתי את זה חזרה למה שזה היה ועכשיו הכל עובד בסדר : \

פורסם

כן עזרת בערך רק עכשיו יש עוד בעיה שאני לא יודע ממש לפתור אותה..

1. למה באוורסט ועוד תוכנה אחת זה מראה לי 75 ובביוס זה מראה לי 50-60???? :kopfpatsch:

2. עשיתי אוברקלוק מ2000 ל2300 ואז כשהווינדוס עלה זה הראה לי הודעות שגיאה והמסנג'ר נדלק והתכבה ואז החזרתי את זה חזרה למה שזה היה ועכשיו הכל עובד בסדר : \

1)כי התוכנות נוטות לזייף .... הביוס נותן את הטמפ האמיתית ולכן הטמפ של המעבד שלך היא 50-60.....

2)כנראה שהזכרונות שלך לא עומדים באוברקלוק הזה.... או שהלוח שלך לא מספיק טוב .... או שאולי המעבד צריך יותר מתח.....

פורסם
  • מחבר

נראה לי יש בעיה עם המתח כי לא העלתי אותו : X אבל כשהעלתי אותו היתה עוד שגיאה כי אין לי מושג איך אני מעלה אותו העלתי שם משהו ל1.600 וולט והמעבד העלתי אותו ב300 מגה הרץ וזה רשם לי שגיאה..

עכשיו אני העלתי רק 90 מגה הרץ ובנתיים הכל בסדר..

אם תוכל להמליץ לי בכמה להרים את המתח ואיפה מעלים כי יש שם 2 אפשרויות לעלות מתח למעבד אז אני לא בטוח באיזו לבחור..

פורסם

לגבי המתח אני לא יודע מה להגיד לך כי אני עדיין לא התנסתי בזה... עד עכשיו עשיתי OC רק בתוכנה CLOCKGEN כי יש לי לוח של אינטל

אז אני לא יודע מה להגיד לך ... תחכה לעוד תגובות אני מאמין שיעזרו לך....

אמרת שהעלת 90MHZ... אני מאמין שעד 150MHZ לא יהיו לך בעיות....... אז תעלה בעוד 60MHZ...... ככה שיצא לך אובר של 150MHZ...

פורסם

אל תקשיב לעצות המטופשות שלו - תנסה להוריד את הטמפ' של המעבד ולא להעלות אותה כי זה ממש לא יתרום לך משהו. הטמפרטורה שלך כרגע היא די גבוהה למעבד כזה ואני הייתי ממליץ לך לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=91&a=55402&c=6091&sc=0&ssc=0

אם זה לא עוזר אז אין מנוס מקניית קירור חדש.

פורסם
  • מחבר

אז איך יכול ליהיות שבביוס זה אומר לי משהו אחד ובתוכנות זה אומר לי משהו אחר??

עוד מעט אני יבנה לעצמי קירור רק קודם אני ינסה אותו במחשב הישן שלילראות אם הוא יהיה אפקטיבי

ופתחתי על זה תראד אף אחד לא הגיב וגם קיבלתי אזהרה : \

פורסם

התוכנות "קוראות" מהחיישן של הלוח לא נכון (או אם סטיות כמו ששמת לב)

ובביוס ה"קריאה" של החיישן טמפרטורה היא מדוייקת ובלי סטיות (למרות שגם יכול להיות סטייה אבל לעיתיים רחוקות זה קורה)..

:smile1::screwy::smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים