פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים אני לא הולך לבצע OC בזמן הקרוב.אבל אני הולך לקנות מעבד 1.4שמעתי שהמאוורר שמקבלים איתו מאזטק הוא דרעק.כדאי לקנות מאוורר יותר חזק?
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים פעם אזטק נתנו HSF של HiCool, שהיה בסדר גמור.היום הם מביאים איזה דרעק, שאתה לא רוצה שיהיה על המעבד החדש שלך..אני מניח שאת ההשוואה במנטור אתה מכיר..אגב, למה אתה לא משנה בפרופיל שלך את השם לשם עם רווחים, ובלי "_" ?
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים מחבר כי אז זה לא נותן לי להיכנס למערכת.אז רגע, אני חייב להזמין מאוורר יותר חזק?איזה למשל?
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים מה?!מה פתאום!יש לי את ה-Spire והוא בסדר גמור!!!טמפ' מעבד = 46 מעלות לפי הביוס!!!
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים כי אז זה לא נותן לי להיכנס למערכת.השם שאיתו אתה נכנס למערכת לא משתנה... (כמו שאצלי הוא תמיד admin), זה רק משנה את השם שבו אתה מופיע בפורום..
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים מחבר זה גם ככה בפיסיפרו זה פשוט לא נותן לי להיכנס.אל תתנגד לבעיה המעצבנת כי היא תעצבן אותך יותר.עריכה: נו אז אני צריך מאוורר אחר או שאני יכול להריץ את זה עם זה שאני מקבל?(מהירות של 1.4 ללא OC)
פורסם 2001 בספטמבר 2924 שנים עריכה: נו אז אני צריך מאוורר אחר או שאני יכול להריץ את זה עם זה שאני מקבל?(מהירות של 1.4 ללא OC)לא צריך שום מאוורר אחר!
פורסם 2001 בספטמבר 3024 שנים *cough* http://www.mentor.org.il/reviews/hsf-roundup/hsf-roundup-1.shtml *cough*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.