פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים [ltr]aren't you tired of asking about shit you're not going to do? like the whole water cooling and phase change cooling thread when you don't even have a normal air cooling. what's the point of asking about volt modding?! you're not gonna do it. you haven't even overclocked by 1 Mhz, have you? in fact I'm pretty sure you don't even know how your BIOS setup looks.and no lab will do it for you, you need to do it for yourself and it's not easy, though not that hard, either.[/ltr]
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים מחבר אחי מה הקטע ש'יךמאיפה ת'יודע שאני לא הולך לעשות את זהונכון אני לא מתכוון לעשות מוד וולט בעצמי בגלל זה שאלתי איזה מעבדה עושה כזה דבר אם בכללקיצר מי שיכול לענות כמו שצריךאודה לו מאודעלק בא להגיד לי שאני לא הולך לעשות קירור שאין לי קירור אוויר טובשאני לא יודע להיכנס לביוס סתם שאלתי לידע הכללי שליזה לא אומר שאני באמת הולך לעשות את זה
פורסם 2005 בספטמבר 2020 שנים [ltr]well, it depands on your motherboard, this is a vdimm mod for an Abit nForce2 based motherboard, the one that I did.[/ltr]
פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים מחבר תראה אני לא מתכוון לעשות את זה חבר של אחי הגדול חשמלאיוהוא מוכן לעשות את זה אני רק צריך קצת כיוון כי הבנתי שוולט מודינג זה בעצם לעלות ת'מתח של הרכיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.