פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים בגדול זה השבוע יצור של המעבדולפי השבוע יודעים אם המעבד יותר טוב או פחות טוב וכמה ובחיפוש קל באינטרנט רואים לאיזה מספרים אנשים הגיעו עם אותו שבוע או סטפינגאז מה ההבדל בין סטפינג לסטפינג??רק התאריך יצור??אז איך יכול להיות שאחד יותר טוב מהשני??אצלי ב CPUZ כתובSTEPPING 2REVISION DH8-D0מה זה אומר?סטפינג טוב או לא?
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים r link=topic=141641.msg1195433#msg1195433 date=1127586713]אם כבר אנחנו מדברים על ליבות מה ההבדל בין ווינס למנצ'סטר????..טל אתה צודק לגמרי טעות שלי
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים סטפינג שרשום ב CPUZ לא קשור למה שמדברים עליו פהאם אתה רוצה למצוא את שלךהוא רשום על המעבד עצמואני לא חושב שאפשר לזהות אותו ברמה התוכנתית כי הוא פיזית על המעבד
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אבל השאלה שלי זה אוקי אתה יודע את הסטפינג של המעבד שלך ו........כאילו איך אני יודע אם הוא טוב או לא?ואיך בכלל יכול להיות שאותו מוצר יהיה יותר טוב או פחות טוב מאותו מוצר שיוצר בתאריך אחד??
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים הוא יהיה יותר טוב או פחות טוב בעיקר ב-OC. במהירות סטוק לא תראה הבדלים נראים לעין.איך יכול להיות? תהליך הייצור בעיקר - בגלל זה זה הולך בסדרות טובות ולא בבודדים.
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים אבל בעצם מכונה מייצרת את המעבד לא?? אז לא יכול להיות שיום אחד המכונה יותר מרוכזת ויום אחר לא או יום אחד היה לה בעיות בבית ויום אחר לא :lol: לא סתם אני צוחק אבל מה שאני אומר זה שמכונה זה מכונה זה אמור לצאת אותו דבר לא? דרך אגב הסטפינג שלי טוב?
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים ההבדל בין השבועות הוא כזה המכונות מפסיקות לעבוד בסופ''ש וביום ב' (נוצרים) כשמפעילים אותן שוב אז הן לא עובדו ב 100% אותה צורה כמו שהן עבדו לפני 3 ימים אם אצל הוניס משבוע 17 לא היו מכבים את המכונות אז סביר להניח שהוניסים החדשים היו יותר טובים ל OC
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מה הסטפינג שלך ? להזכירך סטפינג זה על המעבד רשום ושום תוכנה לא יכולה לזהות את זה - תרשום לי פה את כל מה שרשום לך על המעבד
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים רק על המעבד זה רשום?? זה לא רשום על הקופסא או משהו כזה? פשוט אין לי כח עכשיו לפתוח את המחשב חשבתי שיש דרך יותר פשוטה לברר את הסטפינג
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.