עבור לתוכן

venice 3000+ @ 3303mhz!! e6 lbbwe! 0528 רק ההתחלה...

Featured Replies

פורסם

יחיאל תוצאה מאוד טובה אם אתה אומר שזה יציב אז זה כבר טוב...

• תגובות 76
  • צפיות 4.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יפה אחי תגיד עם זיכרונות של TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR הם BH5 למי שלא יודע או זוכר

והמעבד שלך ספצפי היה אפשר להגיע אלייך?

פורסם

יחאיל אחי כמה שניות יוצא לך בסופר פי זה מעניין :xyxthumbs:

פורסם

אחלה מעבד, אחלה מספרים,  3300 יציב, יפה זה זה כמו ה fx55 שהיה שלי  :beerchug:

אגב אמרת שזה יציב - אבל לא יודע, אולי בגלל הטראדים הקודמים יצא לי לא להאמין כל כך, אבל אני רוצה לראות שטעיתי ואתה צודק.

בבקשה תראה super pi 32m במספרים האלו, כמה זמן יוצא לך שם?

ככה נסגור את הפינה  ;D

יחיאל מאז התגובה הזאת לא נשמע קולך בת'ראד הזה וזה ת'ראד שאתה פתחת !!!!!

אתה עוד מתפלא למה אנשים אומרים לך  שקרן 

קיבלת תוצאה יפה גם אם זה MAX SS זאת תוצאה יפה לא להיט גדול אבל בהחלט תוצאה יפה

וזאת לא בושה להגיד טעיתי ולתת לנו סופר פיי על 3000 MHZ (אם את זה אתה מסוגל)

אבל להעלם מהת'ראד (מילא אתה לא בפורום או ליד מחשב אני  מבין)אבל אני רואה אותך עוד נותן תגובות בת'ראדים  אחרים

אנחנו עדיין מחכים ובטח לא נעלמים

פורסם

יאללה יחיאל חובת ההוכחה עליך ::)

אני מאמין שהצלחת להגיע לMax SS ב3.3GHZ אבל לא הצלחת לאחר מכן לייצב לגמרי ולכן התגובה המאוחרת.. (או סתם תירוץ לתגובה מאוחרת אחרי זמן ארוך של התחבאות עם הראש מתחת לכרית כדי שאף אחד לא ימצא אותך).

;D

פורסם

עזבו את המסכן, הכלב אכל לו את המעבד, לא קרה לכם כזה דבר? :-\

פורסם

תאמת ש(עוד)לא.. :-\ :'(

פורסם

יא אללה תירדו מהבנאדם

יש לו כרגע משהו אחר לעשות(אני יודע על מה מדובר)

ואחרי זה הוא יחזור לזה

אל תידאגו הוא יודע שעד שלא יפרסם תוצאות לא יאמינו לו אז הוא יפרסם

תמתינו בסבלנות

פורסם

יא אללה תירדו מהבנאדם

יש לו כרגע משהו אחר לעשות(אני יודע על מה מדובר)

ואחרי זה הוא יחזור לזה

אל תידאגו הוא יודע שעד שלא יפרסם תוצאות לא יאמינו לו אז הוא יפרסם

תמתינו בסבלנות

כמה סבלנות..?..?

הבן אדם גם כשמפרגנים לו..לא נותן תגובות..

מהליב ביותר..פשוט חוצפה.. :'( :-[

פורסם

הוא לא בצבע :-\ :-\

:xyxthumbs:

פורסם

לא... אבל נראה לי שהוא בצבא

פורסם
  • מחבר

חברה.. להירגע קצת איזה לחץ!!

אז כך קודם כול האוברקלוק יציב כמו שאמרתי ... 3303 מגהרץ יציב!! פשוט אני דיי עסוק בדברים אחרים אז נכון אולי אני מגיב בתארדים אחרים אבל זה בגלל ששזה שנייה ולא להפעיל את המחשב על סופרפאי וכאלה..

בקיצור הינה הרצתי בדיוק הרגע סופרפאי אומנם זה עם כול התוכנות ברקע.. ועוד כמה שטוית שרצים שם אבל זה רק כדי להוכיח שהמערכת יציבה!!!

המעבד הזה באמת אחלה של דברים משום מה בחו"ל כולם ממליצים על ה E3 ואילו לפי מה שאני רואה ה E6 שאצלי הרבה יותר טוב ומומלץ לדעתי בכול מקרה.. בקיצור הינה סקרין זריז של 32 מגה!!

יחיאל

נ.ב

ולכול אלה שמתענינים במה בדיוק אני עסוק אז הפתעה קטנה (עם לא גדולה חח) לקהילה הישראלית.. אבל זה יהיה מוכן רק עוד איזה חודש וחצי לפחות...

רמז:

מתחיל ב: CASCA.... חח TYCOON וקופרה אני יודע שאתם מנסים להשיג גם כן לכן אולי נשלב ידיים ונביא 3 מערכות.. דברו איתי בפרטי במידה ואתם מעונינים..

יחיאל

[attachment deleted by admin]

פורסם

אולי תראה סופר PI וסקריןשוט מCPUZ ?

מה זה עוזר לנו שאתה מראה רק PI ?

פורסם

אז כך קודם כול האוברקלוק יציב כמו שאמרתי ... 3303 מגהרץ יציב!! פשוט אני דיי עסוק בדברים אחרים אז נכון אולי אני מגיב בתארדים אחרים אבל זה בגלל ששזה שנייה ולא להפעיל את המחשב על סופרפאי וכאלה..

בקיצור הינה הרצתי בדיוק הרגע סופרפאי אומנם זה עם כול התוכנות ברקע.. ועוד כמה שטוית שרצים שם אבל זה רק כדי להוכיח שהמערכת יציבה!!!

המעבד הזה באמת אחלה של דברים משום מה בחו"ל כולם ממליצים על ה E3 ואילו לפי מה שאני רואה ה E6 שאצלי הרבה יותר טוב ומומלץ לדעתי בכול מקרה.. בקיצור הינה סקרין זריז של 32 מגה!!

יחיאל

נ.ב

ולכול אלה שמתענינים במה בדיוק אני עסוק אז הפתעה קטנה (עם לא גדולה חח) לקהילה הישראלית.. אבל זה יהיה מוכן רק עוד איזה חודש וחצי לפחות...

רמז:

מתחיל ב: CASCA.... חח TYCOON וקופרה אני יודע שאתם מנסים להשיג גם כן לכן אולי נשלב ידיים ונביא 3 מערכות.. דברו איתי בפרטי במידה ואתם מעונינים..

יחיאל

לא הבנתי מה "אנחנו" מנסים להשיג ?

ואין צורך לשלב ידיים, ואני לא יודע מה עשית פה אבל זה בהחלט לא super pi 32m על 3.3 גיגה :nono:

ממש לא קונה את זה, עשית את העיניין יותר גרוע, כרגע איבדתי כל אמון בטראדים שלך וגם לטארד הזה כמו ה gskill ff ב 290 2-2-2-5.

אין לי כוחות לדיון הזה שקר או אמת כי זה לא ממש משנה לי, סיימתי להגיב באשכול הזה.

חן חן.

עריכה: לא יודע מה עם טייקון, אני ממש לא מנסה להשיג קסקייד, לא חשבתי על זה , לא עלה בראשי, לא צריך את זה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

יחיאל

נ.ב

רמז:

מתחיל ב: CASCA.... חח TYCOON  וקופרה אני יודע שאתם מנסים להשיג גם כן לכן אולי נשלב ידיים ונביא 3 מערכות.. דברו איתי בפרטי במידה ואתם מעונינים..

יחיאל

יחיאל אתה פשוט עושה צחוק כאן מכולנו לפרסם סופר פיי בלי CPUZ בצידו זה הונאה חוצפה אפילו פגיעה באנטליגנציה של כולנו

אני לא יודע אם אתה חושב שכולנו מטומטמים אבל אני בטוח שאתה יודע איך עושים את זה

ומבחינתי אתה שקרן וטוב יעשו מנהלי הפורום וישקלו כל תארד ותארד שלך (לדעתי אין מקום לשקרנים בקהילה שלנו ובטח לא בפורום אוברקלוקינג )

אם זה יציב ולא ממש מעניינת אותי תוצאה (ואם השארת תוכניות ברקע אז גם אותך לא ) יכלת תוך כדי כתיבת התגובות שלך להריץ את זה

לגבי ההודעה הפרטית שלך

אני מאד מרוצה מהמערכת שלי EMP K2וכאחד שמבין במערכות קירור גז קצת יותר ממך וכאחד שקורא המון חומר על זה גם בעולם ואני חוזר על מה שאמרתי היא אחת הטובות אם לא הטובה בעולם אפילו יותר מזאת של צ'ילי 1 וכאן אני מתייחס למה שמעניין אותי וזה שורה התחתונה שזה טמפרטורות אני חושב שגם לקופרה עם הכדור אש הזה שנקרא FX55 קיבל טמפרטורות טובות יותר מחבריו בXS

אז אין מושג למה "כבודו"לא מרוצה אם יש בעיה כלשהי במערכת או היא לא מספיק מכוונת אני בטוח שמי שצריך לסדר לך את זה יעשה זאת בשמחה ועם חיוך אז סתם להשמיץ רק מוריד מערכך (עד כמה שאני זוכר היית בלחץ לקחת את המערכת שלך לפני שהסתיימו כל הבדיקות עליה )

אין מושג אם ברור לך כמה עולה להביא קאסקייד לארץ(בסביבות ה20000שח למי שזה מעניין אותו תאמין לי כבר ביררתי) ומעבר לזה אם יתנו לך להכניס את זה לארץ

ככה שאני מעדיף לבנות בארץ או יותר נכון לשים את מבטחי בחברת EMP ולקנות ממנה שהיא תחליט לייצר שכזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים