עבור לתוכן

venice 3000+ @ 3303mhz!! e6 lbbwe! 0528 רק ההתחלה...

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים?...

אז כך קיבלתי לידיים שלי מעבד חדש לבדיקה מה שניקרא.. חח אולי אני ישמור אותו.. בכול מקרה הסטפינג שלו הוא החדש שיצא.. E6 LBBWE 0528

CPU-Z לא מזה לא את הדגם בכלל מוזר.. כניראה שהוא לא מכיר את החדשים...

בקיצור קיבלתי אותו ממש הבוקר ושיחקתי איתו מעט והינה תוצאה יפיפיה... מקווה להגיע ליותר מ 3450 יציב!!! ואז להתחיל להיכנס לחברה הגדולים...

בקיצור תהנו..

יחיאל

http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=38960

[attachment deleted by admin]

• תגובות 76
  • צפיות 5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה יציב או MAX SS? כמה בפאי על כמה הזיכרון עומד מה המתח? פרטים....

פורסם
  • מחבר

zזה יציב!!!MAX SS הצלחתי להגיע גם ל 3480!! אבל זה לא יציב ולכן אני לא יכול להראות את האישור של זה עם הCPU-Z בקיצור קצת פרטים..

אז כך עם תשים לב אני משתמש רק בסטיק אחד של 512!! וזאת כדי להיות בטוח שזה לא מגביל אותי.. וכמו כן גם בתיזמונים מגעילים של 3-4-4-8 וכאלה המטרה פה היא לא להשיג את התוצאה בסופר פאי גבוהה אלה קודם כול לראות עד כמה המעבד הזה מחזיק.. כמו כן אני עכשיו עם הרדיסק סאטא! יותר מאוחר אני יחליף לאיי דיי אי..

מתח 1.776 וולט למעבד!!

HTT X3!!

יחיאל

פורסם

יפה ! בהצלחה עם המעבד והשיא

פורסם

כל הכבוד!  :yelclap:  :hat:

פורסם

אווווו סנ ממש מעודד אני הולך לקנות את המחשב שלי מחר אולי אני יפול על הסטיפניג הזה

פורסם
  • מחבר

עם אתה רוצה יותר סיכויים פשוט תבקש את הוניס E6 מוסיפים עוד איזה 40 שקל לפי נעה...

ואז יש לך יותר סיכויים ליפול על כזה..

יחיאל

פורסם

כל הכבוד אחשלי אובר קלוק נכבד ביותר אחי בהצלחה בהמשך :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

כל הכבוד אחשלי אובר קלוק נכבד ביותר אחי בהצלחה בהמשך : :xyxthumbs:

פורסם

zזה יציב!!!MAX SS הצלחתי להגיע גם ל 3480!! אבל זה לא יציב ולכן אני לא יכול להראות את האישור של זה עם הCPU-Z בקיצור קצת פרטים..

אז כך עם תשים לב אני משתמש רק בסטיק אחד של 512!! וזאת כדי להיות בטוח שזה לא מגביל אותי.. וכמו כן גם בתיזמונים מגעילים של 3-4-4-8 וכאלה המטרה פה היא לא להשיג את התוצאה בסופר פאי גבוהה אלה קודם כול לראות עד כמה המעבד הזה מחזיק.. כמו כן אני עכשיו עם הרדיסק סאטא! יותר מאוחר אני יחליף לאיי דיי אי..

מתח 1.776 וולט למעבד!!

HTT X3!!

יחיאל

אחלה מעבד, אחלה מספרים, 3300 יציב, יפה זה זה כמו ה fx55 שהיה שלי :beerchug:

אגב אמרת שזה יציב - אבל לא יודע, אולי בגלל הטראדים הקודמים יצא לי לא להאמין כל כך, אבל אני רוצה לראות שטעיתי ואתה צודק.

בבקשה תראה super pi 32m במספרים האלו, כמה זמן יוצא לך שם?

ככה נסגור את הפינה ;D

פורסם

יפה מאוד יחיאל..:)

פורסם

יפה מאד :xyxthumbs:

פורסם

מברוק יחיאל :xyxthumbs:שחרר לנו קצת בנצ'ים להרגעה

פורסם

ואו!

באמת מעניין לראות סופר פאי עם המעבד הזה..כשאתה עושה את ה32m אתה יכול גם לעשות 1m? מעניין אותי כמה זמן הוא יעשה...

פורסם

רק כדי לחדד כאן כמה ביטויים (כי אתם יודעים חברים, יש כאן גם משתמשים חדשים - בואו נעזור להם להיכנס לעולם ה-OC

יציב: תדר OC שנבדק על ידי תוכנת מאמץ (כמו Prime95 או למשל הרצת Super PI 32M) או על ידי עבודה קבועה במחשב (נגיד משחק מחשב במשך כמה שעות טובות בלי תקיעות)

MAX SS: התדר הגבוהה ביותר שבו הצלחת לעלות עם המערכת שלך, ועדיין להגיע לחלונות ולסרוק תמונה של CPUZ. שימו לב - גם עם תמונה של CPUZ (וגם עם כתובת אישור של התוכנה מהאינטרנט), זה לא אומר שהמעבד יציב ושהוא לא יתקע אחרי רבע שעה של משחק.

MAX MHZ: התדר המקסימאלי בו המערכת עולה - אפילו אם זה רק לביוס. זה נתון ממש לא חושב לדעתי, אבל לפעמים רואים אותו (למשל הבחור מחול עם הפנטיום 4 7.2GHZ נדמה לי, שצילם את התדר רק בביוס - הוא הצליח להעלות את המחשב בתדר הזה עד לביוס, אבל לא להכנס לחלונות...)

א. יחיאל - סחטיק.

ב. אז על כמה הוא יציב? מה התדר הכי גבוהה שהצלחת להביא אותו להחזיק פריים שעה ככה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים