פורסם 2005 בספטמבר 2220 שנים למה ספק ג'נרי אבל בעעעעעעד"א לי יש 6200, שהפכתי אותו בקלות ל6600 רגיל... ואני הגעתי לרמה של 2800 3dmark057000 3dmark03
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר יש לך של LeadTeK...אז רגע זא שאם אני רוצה לעלות את מהירות הזכרונות נגיד בעוד 100 באופן מעשי אז זא שבתוכנה אני צריך לעלות ב- 200?דא קיבלתי ב- 3dmark 05 - 2080עם המפרט:intel 4 2.8 1 MB chaceddr 256 3200 - 400 mhx X2samsung 80 gb 7200geforce 6600p4s800d -asus
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אני יגיד לך דבר כזה.המהירות בסטוק אצלי של הזכרונות - 500.עכשיו: 720.המהירות אצלי בסטוק של הליבה - 300.עכשיו: 430.ז"א, אוברקלוק רצחני, עם קירור סטוק בלי ארטיפקטים... אם יש לך חברה אחרת אל תסתכן עם אוברקלוק כזה... כי זה לא יעבוד... רק בגיגהבייט למיטב ידיעתי יש פוטנציאל דומה... אבל תנסה.. מי יודע.מעלות במאמץ: 79. מנוחה : 52.
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים יש לי אצל אבא שלי גם 6200 של ליקטק קירור רגיל וכרטיס מצויןליבה: 450זיכרונות: 660 ןואני יכול עוד ..
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים אתה מסוגל להגיע לרבה יותר עם הזכרונות... אל תפחד.. הם יחסית מהירים יותר מחברות אחרות... ומאפשרים אוברקלוק טוב בגלל זה. ד"א... תגידו מזל"ט זו ההודעה ה200 שלי בפורום :yelclap: :yelclap:
פורסם 2005 בספטמבר 2320 שנים מחבר התחלתי להבין את העסק הזה... היום אני אתקין עוד מאוורר ואז תיהיה לי סרקולציית אוויר ממש נחמדה..בנתיים עשיתי OC לליבה ב- 50 MHZ, ולזכרונות 31 mhz... ובנתיים אין שום בעיות... ! נקווה לטוב וניראה לאן אני אגיע !שאלה:ברגע שאני מגיע ל- 376 MHZ לליבה זה שם לי כזה סימן קריאה על הציור של הליבה.. מזה אומר?עוד בעייה זה שהגעתי ל-288 MHZ לזכרונות זה לא נותן לי להמשיך (שאני לוחץ על test)וזה כותב "the driver failed to pass internetal test bla bla bla"ככה שאני לא יכול להמהיר יותר.. מה אני צריך לעשות?ושאלה אחרונה שאני מפעיל את everst אז בהתחלה זה מראה לי את ה-OC לליבה ולזכרונות אבל אחרי כמה שניות זה מראה רק את ה- OC של הזיכרונותוהמהירות של הליבה חוזרת למקור.... למה זה?דא הוספתי מאוורר בתחתית המארז שזורק אוויר על הכרטיס מסך.
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים אממ נעבור שאלה שאלההראשונה, זה פשוט הדריבר ממליץ לא להגיע לזה..הסימן קריאה הזה..אם אין ארטיפקטים והכרטיס לא מתחמם יותר מדי זה בסדר..השניה אממ תעשה בינתיים עם הריבה טיונר..ואחר כך רק תעבור לדריבר..אין מצב שאתה לא יכול לעבור 288..זה לא פחות מהסטוק? או שתנסה לעלות עוד..לפעמים כשעולים בעוד קצת זה כן עובר את המבחן..ובקשר לבעיה עם האוורסט..אין לי מושג..אם אתה חושב שזה חוזר למה שהיה קודם, תבדוק ב3דימארק או משהו..תראה שהציון לא יורד..ומאוור גם יכול לעזור..כמה שיותר קר יותר טוב!
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים תעשה OC אם POWERSTRIP לא מגביל כל עוד אתה רואה שאין ארטיפקטים ואין בעית חום אתה יכול להמשיך ולא להקשיב להזהרות של ריבה טיונר אני ממליץ על פאוור סטריפ
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מחבר power strip>riva tunerבגדול...בלי הרבה שאלות עושה את העבודה, בדיוק מה שהייתי צריך.רציתי לבקש אם אפשר, תמונה של "ארטיפקטים" הבנתי שזה נקודות קטנות על המסך אבל עדיין אני רוצה לראות תמונה של זה כדי להיות בטוח...
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים כמה אתה מקבל בסטוק וכמה עכשיו למשל אני עם 6600GT בסטוק הוצאתי 3500 ותראה כמה עכשיו אז לא נראה לי שאתה ממש תגיד אפילו לסטוק של GT
פורסם 2005 בספטמבר 2420 שנים מזל שמצאתי את השירשור הזה, אני גם מנסה להאיץ ת'כרטיס. יש לי כרטיס ג'יפה 6600 של לידטק. עשיתי לו OC בתוכנה ווינפוקס2 והגעתי רק עד 425\555. אחרי המהירויות האלו נוצרים לי ארטיפקים (נראה לי - כאלו משולשים שחורים מרצדים), ואפילו נתקע לי פעם אחת. אני מנסה כל פעם להריץ עם 3DMARK05 לא בשביל הציון אלא כדי לראות שהכל תקין. וזהו... שלא נראה לי שכרטיס של לידטק עם קרור סטוק, שמראה במנוחה 48 מעלות, יתקע בהאצה כזאת קטנה. אולי יש עוד משהו שעלול לגרום לכך ? האם ספק כוח יכול להיות הבעיה ?
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מזל שמצאתי את השירשור הזה, אני גם מנסה להאיץ ת'כרטיס. יש לי כרטיס ג'יפה 6600 של לידטק. עשיתי לו OC בתוכנה ווינפוקס2 והגעתי רק עד 425\555. אחרי המהירויות האלו נוצרים לי ארטיפקים (נראה לי - כאלו משולשים שחורים מרצדים), ואפילו נתקע לי פעם אחת. אני מנסה כל פעם להריץ עם 3DMARK05 לא בשביל הציון אלא כדי לראות שהכל תקין. וזהו... שלא נראה לי שכרטיס של לידטק עם קרור סטוק, שמראה במנוחה 48 מעלות, יתקע בהאצה כזאת קטנה. אולי יש עוד משהו שעלול לגרום לכך ? האם ספק כוח יכול להיות הבעיה ? תוריד את הליבה ל420 או 400 ותמשיך לעלות לזיכרון אתה אמור להגיעה לפחות ל700
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים לגבי הeverest הוא מראה לך רק חלק מהOC בגלל שזה demo. אחרי שאתה "קונה" אותו הוא מראה לך הכל ואם כבר אני פה: בדיוק גם אני התחלתי להתעסק עם ה6600GT... רציתי לדעת מה הט"מ המומלץ לכרטיס הזה?? (שלי עובד ב51 במנוחה ו66 במאמץ..)
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים BASHI!!!תקשיב, כנראה המארז שלך לא מאוורר כמו שצריך, לדעתי מה שגורם לזה זה באמת יכול להיות הספק.. כפי הנראה הספק ג'נרי שיש לך...תחליף לאיזה מותג, HeC למשל, 300W , אני בטוח שתרגיש שיפור.. עם ספק ג'נרי זה עניין של מזל, שלי יש את המזל הזה.. חחח430 ליבה, 720 זיכרון עם ג'נרי...אז כל אחד והמזל שלו... יש לי גם לידטק... אבל 6200 שעוד פתחתי אותו...
פורסם 2005 בספטמבר 2520 שנים מחבר אצלי בכלל התחלתי לעשות OC... בהתחלה עם riva היה חרא עשה מלא בעיות, אחכ עם power strip עוד יותר דפוק...עכשיו חזרתי ל- riva... שיניתי גם כמה דברים במארז...מה שעשיתי זה ככהשמתי אזיקונים על חוטים כדי שיהיה מסודר ולא יעמוד במאווררים...מאוורר אחד באזור הסידרום מכניס אוויר טמפ' חדר...(פתחתי פאנל אחד וחיברתי עם אזיקונים לשני חורים שהיו בדיוק איפה שהייתי צריך)מאוורר אחד מתחת קיבלתי אותו ככה עם המארז.. אי אפשר להגיע אליו בכלל.. בעיקרון הוא אמור להכניס אוויר אבל הוא סתם עושה רוח כי הוא חסום מאחורה...מאוורר אחד בסוף המארז... איפה שיש לכולם.. מוציא אוויר של מעבד, וספק..מאוורר אחד מתחת לכרטיס מסך שמוציא את כל האוויר שבא מהמאוורורן שיש על הכרטיס מסך.. .(אילתרתי הברגה שמתי על הסלוטים)בנוסף כמובן יש את של המעבד, אחד של הספק (לא גנרי' - 500 W) שמוציא אוויר החוצה ועוד אחד גם כן של הספק שכזה בתחתיתו שמכניס אוויר...נכון לעכשיו במנוחה הטמפרטורות הן:Motherboard 35 CPU 47 (intel - פרספוקט או איך שלא כותבים את זה)SAMSUNG SP0812C 35 °בנתיים אני שוב משתמש ב- riva אבל אני יותר חכם, אני מעלה פעם בכמה שעות ... ובודק בתאכלס, יאני על משחקים איך עובד... בנתייםזכרונות 281 mhz - (יאני 562) והליבה 330... אין שום דבר.. נקווה להמשיך ככה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.