עבור לתוכן

6600 ל- 6600 GT - שאלות בעמ השלישי, עזרה בבקשה !!!

Featured Replies

פורסם

ערכתי את הכותרת כי הנושא כעת שונה לגמרי.

• תגובות 31
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן רק ע''י תוכנה מהווינדוס

אבל קודם צריך לימצוא את דגם השבב האחרי על התדרים

פורסם
  • מחבר

אוקי.. דבר עברית ::)

כי פשוט ה- 9600 xt שלי התקלקל והיבואן הביא במקום 6600 ולפי מה שהבנתי אפשר לעשות לו oc יפה ולהגיע איתו לרמה של 6600 gt

עכשיו לא בדיוק הבנתי מה כתבת אבל הלוח שיש ברשותי הוא 4s800d של asus אני חושב... אז מה אני צריך לעשות עכשיו?

עריכה:

עוד שאלה קטנטונת... במידה ואני עושה OC ונשרף לי איזה רכיב... אפשר לדעת שעשיתי?

פורסם

אממ בשביל אוברקלוק לכרטיס מסך, שהבנתי שזה מה שאתה רוצה לעשות, אתה לא כל כך צריך לגעת בלוח אם..אפשר די בקלות עם תכנה, משהו כמו

riva tuner או תכנה דומה.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה שציינת...

עכשיו יש לי כמה שאלות:

א) קודם כל האם 6600 ו- 6600 GT הם בעצם אותם כרטיסים  עם המהרה? ואם כן אז בוא נגיד אני יכול לעלות את מהירות הליבה והזכרות של ה- 6600 בכמה עשרות אחוזים בלי להשתמש באמצעי איוורור מיוחדים?

ב) האם כל מה שאני צריך לעשות ב- rivatuner זה לעלות לאט לאט את המדדים של memory clock ,core lock כל פעם בקצת כדי להשיג OC? וכמה MHZ כדאי לעלות בכול פעם?

ג) שאלה אחרונה.. אתם יכולים להביא לי שם/לינק לאיזו תוכנה קטנה וחמודה שתבדוק את הטמפרטורה של הכרטיס מסך, לוח אם ומעבד?

פורסם

אממ עד כמה שאני יודע, זה בערך אותו כרטיס, רק עם זכרונות טובים..וקירור שונה, ככה שעם קירור טוב אפשר להגיע בלי יותר מדי בעיות לgt

הטמפרטורה זה תלוי נראה לי במזל שלך..יכול להיות שבדריבר שקיבלת עם הכרטיס יש מד טמפרטורה..אם הוא לא מופיע שם, ולא מופיע ב everest[עוד תכנה שכדאי שתהיה לך] אז כנראה שאתה לא יכול לראות אותו, כמו במקרה שלי..אז עובדים לפי ארטיפקטים שהם סימנים מוזרים שמופיעים על המסך במקרה של התחממות שכל הכרטיס.

כן, הבנת בערך את הרעיון..רק תראה שבלמעלה כתוב preformence 3d ולא משהו אחר..כי זה בעצם מה שמשפיע על הביצועים של משחקים. תעלה ב10-15, תבדוק שאין ארטיפקטים, ותמשיך. כל כמה זמן תריץ 3dmark לפחות לופ אחד שלם[רצוי יותר] כדי לראות שהכרטיס מחזיק מעמד גם בעבודה רצופה במאמץ.

ובקשר לתכנה אני חושב שעניתי..אם יש לך עוד שאלות, תשאל..אחרת איך תדע?

פורסם
  • מחבר

"רק תראה שבלמעלה כתוב preformence 3d ולא משהו אחר.."

קודם כל באמת תודה רבה :xyxthumbs: !

דבר שני לא הבנתי את הקטע שציטטתי, מזא לראות שכתוב למעלה preformence 3d?

%7Boption%7Dhttp://putfile.com/pic.php?pic=9/26207352984.jpg&s=x1

http://putfile.com/pic.php?pic=9/26207352984.jpg&s=x1

זה זמני עם ה- 9200 SE אבל בעיקרון את שני אלו אני אמור לעלות?

עוד שאלה כדי להגיע לרמת 6600gt אני צריך לעלות את הליבה ב- 200mhz ואת הזכרות ב-200mhz  זה כמעט הוספה של 70 אחוז בערך ! באמת לא צריכה להיות לי בעייה להגיע לזה??

ועוד משהו האם יש הבדל אם אני אשתמש בתוכנה riva או נגיד באחת מאלו?

http://www.hwzone.co.il/pafiledb/pafiledb.php?action=category&id=30

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל הדיו עבר לעמוד ה- 2 ולא קיבלתי תשובות :(

פורסם

מצטער על ההקפצה אבל הדיו עבר לעמוד ה- 2 ולא קיבלתי תשובות :(

ריווה הכי טוב

ושתשים את ה6600 אז יהיה לך במסך של האוברקלוק אפשרות ליבחור ב2D או 3D

כעת ביגלל הכרטיס שלך אתה לא רואה

וביגלל שיש לך כרטיס ATI אתה חייב לימחוק יסודי את הדריברים שלהם

תישתמש בDRIVER CLEANER

ואיזה חברה הכרטיס שאתה קונה? תידאג שאתה קונה כרטיס עם חיבור מולוקס!

ואתה צריך להחליף קירור בישביל להגיעה לOC חזק כל כך

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את הכרטיס ... ראיתי אותו.. יש לו גוף קרור לזכרונות וליבה.. קרור נחמד

כמו כן קניתי מאוורר גנרי ב- 39 שקלים, ביקשתי מהטכנאי (אחלה איש) שישים לי אותו מתחת לסידרום.. עכשיו מה הקטע

אין שם תושבת למאוורר אז חיבר לי אותם עם אזיקונים דקים... הקיצר באתי הבייתה.. בדקתי

אתמול הטמפרטורה הייתה 43 ללא מאמץ של הלוח אם, היום 32 בלי מאמץ ו- 38 במאמץ.. הטמפרטורה של המעבד לא השתנתה..

הקיצר קיבלתי את הכרטיס אני אבדוק את הביצועים ב- 3dmark וניראה לאן אני אגיע ב- OC...

תודה רבה לכולם :yelclap:

פורסם

אוו אם יש לך קירור גם לזיכרונות אפשר להגיע רחוק עם הקירור סטוק..אני נעצרתי בגלל התחממות של הזכרונות...לא בטוח שלרמה של הgt, אבל די קרוב לדעתי..ואם יש מאוור שנושב עליו אויר בכלל אפשר להגיע רחוק

בהצלחה, ותעדכן אותנו! זה כמה שלא קראתי על הכרטיס הזה, תמיד מעניין לשמוע ביקורות חדשות..

פורסם
  • מחבר

נווו סעמוק

ברגע שאני מפעיל יישום שדורש הרבה מאמץ הכרטיס מסך לא מגיב, יאני מתכבה סתם ככה... אני חושב שהבעייה היא בביוס אולי אין לו מספיק כוח???

עכשיו מה הקטע אני בא ליכנס לביוס ומגלה שיש סיסמא ואין לי מושג מה היא.. מישהו יודע אם יש דרך לדעת את הסיסמא לביוס?

או אולי לשנות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך מבלי ליכנס לביוס?דא כמה וולט צריך להגדיר לכרטיס מסך כזה?

פורסם

אממ מה הטמפרטורות? יכול להיות שהרטיס מכבה את עצמו כשהוא מגיע לטמפרטורה גבוהה...

ובכמה מגה הרצים אתה עכשיו?

ובקשר לביוס, מי שהרכיב לך את המחשב שם את הסיסמא, או הטכנאי שלך או משהו. אני לא רואה סיבה לעשות דבר כזה, אבל תשאל את מי שהתעסק לך במחשב..הוא צריך לדעת מה הסיסמא.

ובקשר לוולטים, אני לא בדיוק יודע, את זה אני אשאיר לאוברקלוקרים היותר רציניים פה

פורסם
  • מחבר

פיי סוף סוף המחשב עובד... עשיתי איפוס לביוס לבד... לקחתי את המחשב למעבדה.. מסתבר שהכרטיס צרך יותר מידי כוח... אז שמו לי ספק משו' טוב 500 w

עם שני מאווררים.. מקצועי כזה עלה 240 שקל pentium 4 power supply

יש לי עכשיו במחשב 3 מאווררים... אחד ליד הספק מוציא, אחד מתחת לסידורום - מכניס ועוד אחד מתחת למאוורר של הסידורים יאני בתחתי המארז... אני הולך לשנות את המיקום שלו... ניראה לי אני פשוט ישים אותו בשכיבה שיעיף את כל האוויר למטה..

הטמפרטורות השתפרו, במנוחה, של לוח האם -  41, ושל המעבד ירד ב- 5 מעלות ל- 48 (יש לי  intel, פרספוקט או איך שלא כותבים את זה)

יום שבת אני אעשה את ה- OC ואני כבר אעדכן !

עריכה:

ב- riva tuner זה מראה לי שהזכרונות הם על 500 למרות שבתוכנות אחרות אני רואה 250, כדאי לי בכול זאת להשתמש בתוכנה הזאת ל- OC?

http://putfile.com/pic.php?pic=9/26414040028.jpg&s=x1

פורסם

זה מראה לך 500 כי ככה זה זה 250/ 500 כל תוכנה תראה לך אחרת אבל בעצםזה אותה מהירות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים