פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים שלום ברשותי מאוורר 220V- 240 50\60 GHשל חברת SUNONעכשיו רציתי לדעת באיזה דרך הוא יקרר את המחשב של הכי טוב.אם הוא יוצא אוויר מהמחשב או אם הוא יכניס אוויר.ועוד שאלה.האם אני יכול לחבר אותו ישירות לספק הכוח (הספק לא ישרף? יהיה עליו עומס יתר או משו כזה?)או עם כבל ישירות לשקע שזה כבר נעשה וזה פועל.יש לי מחשב:P-41.5 GH
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אוקינעזור לךלמרות שאתה מקפיץ חסר סבלנות וירוק לגמריהמאוורר הוא של 220V הספק של המחשב נותן 12V הכי הרבה (טכנית זה לא נכון, אפשר להוציא 24 אבל זה לא הנושא)אי אפשר לחבר את המאוורר שלך לספק של המחשבאלא רק לשקע בקיר תן עוד פרטים על המחשב שלך ועל המאורר
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר מכו כיוון הזרימה שבו אני צריך לכוון את המאוורר?כלומר שיכניס אווירר מבחוץאו שיוציא?
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר זה לא איך שבא לי אתה לא חושב??אולי לא הבנת את השאלה.מהי הדרך שבה אני ינצל את המאוורר ב100%!שהוא יוצא אוויר או כשהוא יכניס אוויר באיזה דרך הוא יקרר יותר את המחשב.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אני מעריך שמכניס הבעיה היא שאנחנו לא יודעים כלום על המחשב שלך ואיך הוא מקורר בכלל
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר המחשב שלי בא סטנדרט מהחנות מחשביםולקראת הקיץ השנה אני מתכנן לקרר אותו לא בעזרת בלוק קירור וכדומה...סתם לשים כמה צלעות קירור ועוד כמה מאווררים.כמו שאמרתי פנטיום 4 מאוורר אחד על המעבד ועוד מאוורר מאחורה שמוציא אוויר.במצב הזה הטמ"פ עומדת על 45 50 ובשעות טובות שלו הוא מגיע גם ל60 (המעבד).ועוד שאלה איך עובדות צלעות קירור?הארי הם סתם גוש אלומיניום מחורץ.מה מתחרש בהם שהם זכו לשם כזה צלעות קירור ובכמה הם מקררות?ואם אני יחבר על המאוורר שיש לי בנוסף צלעות קירור כשהוא יכניס אוויר הטמ"פ תרד עוד יותר לעמות זאת שהוא בלי צלעות קירור.מקווה שלא הגזמתי בשאלות.אבל אני בתחילת פרוייקט שלא יודע לאן הוא יכול להגיע.
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים לצלע קירור יש הרבה צלעות (אלה אם אתה מעדיף לקרוא לזה מקלות קירור ) הצלע מעבירה את החום אליה וזה מתפשט על כולה וככה זה מעביר את החום מהמעבד או כל דבר אחר אחוצה ואז המווארר בא ומקרר אותה.. בכמה הן מקררות? תבדוק תוריד אותם אם המחשב מתכבה אז זאת התשובה לשאלה שלך (עולה הרבה הטמפרטורה)..
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים אוקיי איפה אני יכול לקנות צלעות קירור?מקלות קירור...חחח שכח מהמקלות קירורצלעות קירור אין לי מושג איפה אבא שלי מביא לי מהעבודה שלו..
פורסם 2005 בספטמבר 1920 שנים מחבר טוב חיברתי את המאוורר בקוטר 12 ס"מובאופן מפתיע הטמ"פ צנחה מ45 ל31 מעלות.אבל יש בעיה.יש לי במארץ חורים שבאו מהחברה ויוצא מהם אוויר קר!כדאי לי לסגור את החורים? או להשארים פתוחים?ואולי מישו יודע איפה אני יכול לקנות את הפלסטיק דמוי זכוכית. כזה שיש בבצפר.ומה היא הטמ"פ האידיאלית ל-OC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.