עבור לתוכן

תמליצו לי על לוח חזק לoc ?

Featured Replies

פורסם

יש לי 1100 ככה לבזבז על לוח חדש , עכשיו מה שאני חושב לעשות זה למכור את הלוח לנוכחי שלי והמעבד ולעבור לamd מה אתם אומרים הכל במצב בן זונה טוב נירא .

קיצר אני צריך לוח שהוא טוב לoc ושיש לו תמיכה גם בvga וגם pcix ושתי כניסות ide ואם יש אזז אפשרות גם לddr רגיל וגם ל2 . אם אפשר תביאו לי גם לamd וגם לאינטל ונדון על הנושא .

פורסם

תישאר עם מה שיש לך עכשיו ! :screwy::lol:

פורסם

למה אתה מחליף בכלל מחשב??

ואם בכל זאת אתה מתעקש אז לוח עם כל האפשרויות (DDR1 + DDR2 וכו') כמו שתיארת לא תמצא, אבל לוח חזק לאוברקלוק זה אחד מהסדרה של DFI LanParty תלוי איזה תוספות אתה מחפש..

פורסם
  • מחבר

הקטע הוא שאני חושב לעתיד כי יש לי לוח עם vga ואני רוצה שיהיה לי את האפשרות גם לpcix וגם את האפשרות לddr2

פורסם

כרגע מעבדי AMD לא תומכים ב DDR2 דבר שני אני חושב שאתה מתכוון ללוח עם AGP ולא VGA.

פורסם

הקטע הוא שאני חושב לעתיד כי יש לי לוח עם vga ואני רוצה שיהיה לי את האפשרות גם לpcix וגם את האפשרות לddr2

לא כדי לחכות עד שבאמת תיצטרף מחשב יותר חזק ואז תחליף ?

חבל סתם להפסיד כסף בנתיים תחסוך עוד :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מצתער על השגיעת כתיב * ואכן זה agp .... אני יודע שכדאי לי לחכות אבל כמו שאני מכיר את אצמי אני יבזבז את הכסף הרבה ליפני

פורסם

בכל מקרה אני לא חושב שיש לוח שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E והוא יהיה גם חזק באוברקלוק.

אם אתה רוצה לוח חזק באוברקלוק למעבדי AMD לך על DFI LANPARTY UT nF4 Ultra.

860 ש"ח בנעה מחשבים.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931

פורסם

בכל מקרה אני לא חושב שיש לוח שיתמוך גם ב AGP וגם ב PCI-E והוא יהיה גם חזק באוברקלוק.

אם אתה רוצה לוח חזק באוברקלוק למעבדי AMD לך על DFI LANPARTY UT nF4 Ultra.

860 ש"ח בנעה מחשבים.

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931

תיקון!

כל לוח עם ציפסט ULI שתומך PCIEוAGP והוא מחברה טובה יהיה מצויין לOC

הציפסטי של ULI עובדים בבאס 400 ללא בעיות

פורסם

והם גם נותנים ביצועים כמו ה nForce 4 נכון..... :screwy:

פורסם

בכמה אתה מוכר את "הישן"?! :lol:

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים להמליץ לי אזז על לוח של uli ומאיפה לקנות ? אני מוכר את המעבד ואת הלוח ביחד .. אם אתה רוצה פרטים דבר איתי 0504002401

פורסם

זה של אינטל !!!

:screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

אתה בכלל לא צריך להחליף מחשב !!!!!! :pissed::bash::s07: :s07: :s07: :s07: :s07:

פורסם

אמרתי לך אל תקח ULi זה דבר ראשון. דבר שני אל תקנה לוח של חברה חלשה כמו ASrock, Elite Group וכו'.. במיוחד אם הוא מיועד לאוברקלוק.

ודבר שלישי איןן מעבדים של AMD שעובדים עם שילוב של DDR2!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים