עבור לתוכן

בונה מארז- עזרה לגבי הסירקולציה

Featured Replies

פורסם

אוקיי אז אני בונה מארז, אני יודע שבדרך כלל אחד מוציא אחד מכניס מספיק

אבל החלקים שמצאתי מאפשרים לי לבנות את המארז בדרך אחת, הנה ככה זה יראה בסופו של דבר

http://img160.imageshack.us/img160/7739/888835ey.jpg

אוקי אז ככה, בחלק התחתון של הקופסא יש 2 מלבנים אפורים, הם מייצגים 2 מגירות

בכל מגירה יש 2 מאווררים של 170 מ"מ, (כן, 170)

בסך הכל יוצא שיש ברצפה של המארז 4 מאווררי 170 מ"מ

המאווררים זורקים את האוויר למעלה.

בקומה העליונה יושב הלוח אם, על רשת, ככה שהמאווררים יזרקו את האוויר לגב של הלוח אם, והאוויר הקר יעבור דרך הרשת וימלא את החלל (אני מאוד מקווה)

עוד מאוורר 170 מ"מ ישב בגג המארז, מוציא אוויר, שיוציא את האוויר החם .

חשוב לציין שהמאווררים הם מאווררים רצחניים עם להבי מתכת (לא פלסטיק) שעובדים על 48 וולט (אני יחבר אותם לשנאי ול220 וולט בנפרד מהמחשב)

כאמור כל המאווררים הם 17 ס"מ קוטר, 5 ס"מ עובי

ו.. מצאתי רדיאוטור עצבני , אז החלטתי לבנות גם קירור מים, למעבד בלבד.

מה דעתכם על הסירקולציה הזאת של המאווררים?

פורסם

אולי תעשה מאוורר מול לוח האם יענו במקום בקומה התחתונה תעלה יותר למעלה שידחוף אויר על הלוח אם ועל הלוח אם...

כי מה שהצאת אז יכול ליהיות שזה פשוט יוציא את האויר מהר מידי אפילו לפני שהוא הספיק בקושי להגיע ללוח אם...

פורסם

וואו איזה יופי! וואחד אובר קלוק הולך להיות פה?

מה שtulicooli

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

לא כלכך הבנתי מה שאמרת :(

אבל בכל מקרה, המאווררים יושבים מאוד קרוב ללוח אם - עיניין של כמה סנטימטרים בודדים

פורסם

שאלתי איזה אוברקלוק הולך להיות פה? (אם בכלל)

פורסם
  • מחבר

אולי תעשה מאוורר מול לוח האם יענו במקום בקומה התחתונה תעלה יותר למעלה שידחוף אויר על הלוח אם ועל הלוח אם...

כי מה שהצאת אז יכול ליהיות שזה פשוט יוציא את האויר מהר מידי אפילו לפני שהוא הספיק בקושי להגיע ללוח אם...

לא הבנתי את התגובה שלו.

ו.. כרגע לא הולך להיות אוברקלוק.. מחשב חדש.. :c

פורסם

אם אין אובר אז למה הקירור הזה?

פורסם
  • מחבר

אם אין אובר אז למה הקירור הזה?

כשזה עולה לך 0 שקל, אתה שואל את עצמך : "למה לא?"

בכל מקרה, אני ישמח אם מישהו יסביר לי למה tuli התכוון :-[

פורסם

הלוח אם עצמו יפריע לאויר להגיע בזרם חזק שיכול לקרר יותר את הרכיבים על הלוח אם.. יותר טוב יהיה לדחוף את האויר ישירות על הרכיבים שמתחממים מאשר סתם לכיוון הלוח אם..

פורסם
  • מחבר

הלוח אם עצמו יפריע לאויר להגיע בזרם חזק שיכול לקרר יותר את הרכיבים על הלוח אם.. יותר טוב יהיה לדחוף את האויר ישירות על הרכיבים שמתחממים מאשר סתם לכיוון הלוח אם..

אה.. כן הבנתי.

הבעיה שאני חייב לשים את כל מגירת האויורור הזאת למטה, כי זה כל היופי של המארז, שרואים את הלוח אם מלמעלה וזה.

אתה מציע לשים את המאוורר למעלה שיכניס אוויר?

פורסם

שמע יכול ליהיות שמאווררים שלך באמת חזקים! אז אולי אתה לא תצטרך לשנות את מבנה הסירקולציה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים