עבור לתוכן

סוף סוף בישראל: אינטרנט מהיר בקצב 5Mb

Featured Replies

פורסם

בשביל להיות ברמה בינלאומית קודם כל מאחסנים את האתר על שרת נורמאלי ולא על שרת של ג'יאוסיטיס שלא עמד בעומס... והאתר לא זז.

"סייג לחוכמה שתיקה", מכיר?

• תגובות 137
  • צפיות 12.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואו!

בכבודו ובעצמו?

אתה יכול להשיג לי חתימה?

ד"א, איך הוא עובד איתך? הוא לא אמור להיות באיזה מאבק משפטי או משהו 'לטובת הגולשים הישראלים באשר הם'?  ::)

ואני מכיר את אחותו ... נראה לי שיהיה יותר קל לארגן לך חתימה שלה .

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח

אני זוכר שחב רשלי אמר לי שהמנהל של ליונטוורק עובד איתו שם לפני איזה שנה וחצי.

אני רואה שהוא התקדם בחיים.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

בשלב ראשון זה לא שווה

עדיין עולה הון תועפות, 150 שקל רק לבזק, ועוד 150 שקל לספק.

300 שקל לאינטרנט ? :screwy:

אני כרגע על 1.5 משלם על הכל 80 שקל...

כנ"ל.

זה אהבלי לגמרי, מילא אם זה היה 5GB אז ברור,

אבל כולה 5MB שזה ממש לא הרבה יחסית למדינות בחו"ל, שם גם יותר זול.

אבל אני מאמין שבסופו של דבר גם זה יעלה 80 שקל.. כמו שבהתחלה התלהבו עם ה-ADSL מתלהבים גם עם זה,

בסוף זה הכי זול.

פורסם

כנ"ל.

זה אהבלי לגמרי, מילא אם זה היה 5GB אז ברור,

אבל כולה 5MB שזה ממש לא הרבה יחסית למדינות בחו"ל, שם גם יותר זול.

:screwy:

מדובר במעל 600KB/s. יש מעט מאוד, מאוד, מאוד שרתים באינטרנט שיתנו לך להוריד מהם במהירות גבוהה מזאת.

פורסם

מדובר במעל 600KB/s. יש מעט מאוד, מאוד, מאוד שרתים באינטרנט שיתנו לך להוריד מהם במהירות גבוהה מזאת.

מאיפה אני מבין בזה אחי, אני יודע שבחו"ל אתה מקבל מעל 5MB בזול.

חוץ מזה זה לא מעניין, ה-1.5MB מספיק לי.

:bash:

פורסם

איפה אתה רואה שטענתי דבר כזה?

WTF? אתה שם לב שהרגע שינית את הטענה שלך לגמרי? לפני הודעה אחת בדיוק כתבת, ואני מצטט, "אני למשל, גולש נהדר עם 1.5M ועם UP של 500K.". אני, כתגובה, הראתי לך שזה לא קיים באף חברה. ראה לינקים.

דוקא זה אולי הדבר הנכון היחיד שהוא אמר. אמנם אין חבילה כזו, אבל בהחלט ניתן להגיע למהירות כזו ובדיוק כפי שהוא אמר. איך? ישנן שתי הגבלות אפשריות על מהירות החיבור ב- ADSL, של בזק ושל ספק הגישה. בזק מגבילה הן את ה- upstream והן את ה- downstream, הספקים מגבילים רק את ה- donstream, אם בכלל.

כלומר אם תקבל חיבור בלתי מוגבל מבזק (שנותן וpstream של 750-500Kbps) ותשלם לספר על חיבור של 1.5/96, תקבל בפועל חיבור עם upstream של 750-500Kbps ו- downstream של 1.5Mbps. איך מקבלים חיבור כזה? לא מקבלים. אתה צריך פרוטקציה ממישהו שעובד בבזק. יש לי חבר שמכיר מישהו שעובד בבזק וזה בדיוק החיבור שיש אצל החבר שלי.

פורסם

לי יש כבר את את המהירות הזו

אני מוריד קבצים במהירות כל 500-600

פורסם

That's not true. Lots of websites have large (xxMbit) upstream connection. But they limit it to 100-300KB/s per connection. But if you're smart, you will use programs like download accelerator that open up multiple connections to the site and download at full speed.

Plus when you have large upload, you can get amazing(400-600KB/s) speeds in emule if you share your files.

Plus there are other file swapping systems that do not have speed limits (and I won't post the name, people that know - know).

btw, regular dsl has physical speed limits. You can call it adsl 2 or adsl 45, but your copper lines won't allow speeds above 10mbps (max 1km). You have to connect each house with fiber optic cable in order to get 20-30mbps. I don't think people in Israel will see those speeds in the next 5 years. 5mbps is enough for everything. The next war will be about upload speeds, so enjoy the fight.

פורסם

מאיפה אני מבין בזה אחי, אני יודע שבחו"ל אתה מקבל מעל 5MB בזול.

חוץ מזה זה לא מעניין, ה-1.5MB מספיק לי.

:bash:

128 SDRAM גם מספיק לך ?

ברגע שאנשים מגיעים לאינטרנט הם נהיים טכנופובים.

תבינו, בטכנולוגיה ובמיוחד במיחשוב, אין דבר כזה כבר היום "מספיק לי", לפני 9 שנים תגיד WINDOWS 95 מספיק לי, אחרי זה תגיד XP ולא צריך שום דבר יותר מזה, אחרי זה תוריד שני SERVICE PACKS ואחרי זה תרוץ להתקין את LONGHORN או איך שלא יקראו לזה ברגע שזה יצא... העולם זז קדימה, ההארדדיסק גדל, השימוש באינטרנט גדל, רוב הגולשים מורידים יותר מיום ליום ו1.5MBIT שזה נחמד אבל לא יספיק לך כשתרצה להוריד ג'יגות ומהר.

כשקניתי את המחשב לפני שנתיים אמרתי ש80GB יספיק לי לגמרי... אחרי שנה קניתי 200GB והיום אני מפוצץ לגמריי ואני חושב כבר על 400GB.

BIGGER, FASTER, SMALLER - המאה ה21 בשבילך.

פורסם

צודק,צריך גם לחשוב קצת קדימה,אני מחכה ליום שיהיה אפשר לקנות\להזמין סרטי HD דרך האינטרנט....להוריד סרט HD במהירות של 180k/sec זה קצת סיוט.

פורסם

במילה אחת: Usenet.

פורסם

לדעתי כדאי לנעול את הדיון הזה,הוא מיצא את עצמו וסתם גולש לויכוחים לא קשורים.

פורסם

ולדעתי כדאי שאני אפרסם את התוגבה האחרונה לפני הנעילה. רק כדי שלא תוכלו להגיב.

FUCK THE RIAA !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים