פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים 1.תנסה לאפס אותו 2.תנסה לצרוב ביוס חדש (גירסה חדשה/ישנה לא משנה) 3.אם 1+2 לא עזרו הלך הלוח 4.איך הגעת למצב כזה (שנכבה לך המחשב-הפסקת חשמל?)?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר תודה, ראיתי שיש הוראות בסוף המדריך לעדכון ביוס.איפה יש מעבדה שיכולה לעשות לי FLASH לביוס באזור תל אביב??
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים איזה לוח יש לך? יש לוחות שאפשר לשלוף את הביוס ולהכניס ללוח אחר ולצרוב... לדוגמא ב-DFI: (איכות נמוכה)
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים מחבר יש לי ABIT NF7 V2.0 ואפשר לישלוף את הBIOS ממנו (דרך אגב - המפרט רשום למטה) כל מה שנישאר למצוא זה מישהו עם לוח כמו שלי שיש לו בייצים לעשות HOTSWAP בין 2 הצ'יפים מכיר מישהו?
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אני חושב שדגמים מסויימים של ABIT ולא רק הדגם שלך יוכלו לצרוב את הביוס מחדש,תשכנע חבר שאתה "משפר" את המחשב שלו ותחליף בינהם..סתם סתם, תחפש מישהו עם ביצים...אגב, מוכרים לוח מסוג כזה ב-KSP ב-150 שקל...
פורסם 2005 בספטמבר 1820 שנים אם אתה מוכן להוציא 25$ כדי להציל את הלוח, יש את האתר הזה:http://www.badflash.comהם מוכרים ג'וקים לכל הלוחות ועושים משלוחים לכל העולם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.