עבור לתוכן

איך הסירקולציה של האוויר? (בתרשים שלפניכם)

Featured Replies

פורסם

אוקיי לאחר שהוספתי מאוורר אחורי שמוציא אוויר ,קניתי מאוורר של TT בגודל 120 שישטוף את הלוח ואת המעבד במנות גדולות של אוויר ותיקנתי מאוורר שלא פעל עקב כמות האבק הגדולה שצבר בתוכו, אני מבקש שתחוו דעתכם על הסידור שלי...לפיכך הוספתי תרשים...

הריבועים האדומים אלה מאווררים, הירוק הגדול זה הTT 120 מ"מ שמכניס אוויר. החצים הם כיוון האוויר. ניסיתי לעשות את זה הכי פשוט שאפשר, מקווה שתבינו.

fant3338vd.th.gif

לפי הנתונים הורדתי את טמפרטורת המחשב מ36-37 ל30 בלוח אם ומ43 מעלות במאמץ ל37 במעבד (פנטיום 3) ו33 מעלות במנוחה. לפי EVEREST. :silly:

אז מה אתם אומרים? הייתם משנים/מחליפים/מוסיפים משהו בסידור?

פורסם

מצויין לדעתי :xyxthumbs:

יש לי בדיוק אותו סידור רק שאצלי המאוורר בחלון הוא 80מ"מ המאוורר הקידמי ממוקם יותר גבוה ישירות לכיוון המעבד, ויש לי שניים שמוציאים מאחורה בנוסף למאוורר של הספק (ניצלתי את העובדה שאין לי שום כרטיס PCI וקימבנתי שם גם מאוורר)

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה..אני שמח שזה טוב :yelclap: בהתחלה חשבתי על מאוורר בתקרת המארז שיוציא אוויר אבל עקב מגבלות החלטתי בסוף לשים 120מ"מ בצד. :smile1:

פורסם

אולי כן כדי גם להוסיף מאוורר בתקרה (כי המרבה- הרי זה משובח!)

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להוסיף, ההפך אני רוצה. אבל מסובך מאוד לחתוך שם עיגול מאחר והכיסוי העליון של המארז לא נשלף (או שנשלף עם הרבה מאוד כוח? :screwy:)

אם כבר אז אני אקח את המאוורר הקדמי ואשים אותו מלמעלה, הוא במילא לא עוזר בכלום במקום שהוא נמצא...

דרך אגב, כשהלכתי לחנות ביקשתי מאוורר עם לדים אבל לא היה אז לקחתי את הTT, יש דרך לקנות לדים ולחבר אותם לבד?

פורסם

אצלי זה ככה,וזה בין האפשרויות הטובות ביותר לאיוורור שיש.

fant3338vd1jd.jpg

מעבד באוברקלוק-מנוחה 27C

מאמץ 39C

גשר צפוני באובר -מנוחה31C

מאמץ 36C

:)

פורסם

אין לי בעיה להוסיף, ההפך אני רוצה. אבל מסובך מאוד לחתוך שם עיגול מאחר והכיסוי העליון של המארז לא נשלף (או שנשלף עם הרבה מאוד כוח? :screwy:)

תנסה להוציא את הפאנל הקדמי ותסתכל אם אין ברגים מוסתרים מאחוריו שמחזקים את הכיסוי העליון

פורסם
  • מחבר

אין חיפשתי ובדקתי הוא כאילו מולחם למארז עצמו עם עיגולי ברזל כאלה שאי אפשר להבריג החוצה :kopfpatsch:

בכל מקרה אני מרוצה מהטמפרטורות :yelclap:

פורסם

זה ניקרה ניטים כדי להוציא אותם הכי טוב זה פשוט לקדוח אותם

כדאי מאוד שתוסיף מאורר שמוציא בתקרה למה יש הרבה יותר אוויר שנכנס מאש מה שיוצא. אתה צריך להגיע לרמה שפחות או יותר נכנס ויוצא אותו כמות של אוויר

פורסם

אחי הטמפרטורות מעולות ואני גם מציע לך להשים מאורר בגג של המארז בהצלחה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב אני אשמע לעצתכם, אם אעשה זאת אני מתכוון לקחת את המאוורר הקדמי (זה שמצד ימין למטה) ולשים אותו מלמעלה...ניראה לי עדיף ככה הוא במילא מקרר רק את הרמקול של המחשב :screwy:

מאוורר 80מ"מ יספיק לשם נכון? או שמומלץ משהו יותר גדול? :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים