עבור לתוכן

מישהו יודע מאיפה משיגים את ה MX1 כי אני לא מוצא ..

Featured Replies

פורסם

אני רוצה למצוא את המשחה הזאתי (MX1) באתרים ואני לא רואה כלום אני מחפש אולי זה הקיצור שלה אני לא יודע אבל לא מוצא ורציתי לשאול אם היא יותר טובה מה Arctic silver 5 ???

תודה מראש .. :xyxthumbs:

פורסם

אחי אתה תמצא אותה רק ב-zigzag 2000 אין אותה בעוד חניות אחי והיא יותר טובה מ-Arctic silver 5 בהצלחה אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אחי אתה תמצא אותה רק ב-zigzag 2000 אין אותה בעוד חניות אחי והיא יותר טובה מ-Arctic silver 5 בהצלחה אחי  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אני רכשתי בזיגזג, לא טרחתי לחפש במקום אחר כי אני מעדיף לרכוש שם.

בנוגע לארטיק סילבר (לא טעות), אין לי מושג. אני יודע שהיא הרבה הרבה יותר טובה מהמשחות הטרמיות שמגיעות עם פנטיום 4 2.8 478, פנטיום 4 2.0 478, פנטיום 4 3 LGA775, סאנ דיאגו של AMD (לא עניין אותי באיזה מהירות או סוקט) ופנטיום 4 840 LGA75.

פורסם

הMX והAS די שוות בביצועים אבל היתרון של הMX הוא שהיא לא מבוססת כסף מה שאומר שהיא לא מוליכה חשמל מה שאומר שפחות מסוכן להשתמש בה

פורסם
  • מחבר

גם ה Arctic Silver 5 לא מוליכה גראתי כתבות וזה הכל שמועות מה שאתם אומרים ה AS3 היתה מוליכה כאן יש יותר כסף משהו כזה והיא לא מוליכה !!

זה הכל שמועה שעשיתם כי ב AS3 היא היתה מוליכה

תודה לכולם ....

פורסם
:screwy:
פורסם

גם ה Arctic Silver 5 לא מוליכה גראתי כתבות וזה הכל שמועות מה שאתם אומרים ה AS3 היתה מוליכה כאן יש יותר כסף משהו כזה והיא לא מוליכה !!

זה הכל שמועה שעשיתם כי ב AS3 היא היתה מוליכה

תודה לכולם ....

עברית קשה שפה

עוד מדריך לאוסף - איך לכתוב משפט מובן בעברית

פורסם

חח :lol:

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחח טעויות שלי בקיצור מה שרציתי להגיד לכל הקהילה כאן שה-Arctic silver 3 מוליכה חשמל

בזמן שה-Arctic Silver 5 שופרה והיא לא מוליכה כבר ....

ככה שכל השמועות על זה שהיא מוליכה זה טעות !!

פורסם

AS5 לא מוליכה חשמל

אבל יש לה תכונה אחרת שאת שמה אני לא זוכר

פורסם

Not Electrically Conductive:

Arctic Silver 5 was formulated to conduct heat, not electricity.

(While much safer than electrically conductive silver and copper greases, Arctic Silver 5 should be kept away from electrical traces, pins, and leads. While it is not electrically conductive, the compound is very slightly capacitive and could potentially cause problems if it bridges two close-proximity electrical paths.)

פורסם

נו מה הם באים לחרטט אותנו? מצד אחד הם מצהירים שהמשחה לא מוליכה חשמל ומצד שני הם מזהירים מפני מגע של המשחה בין שני מגעים חשמליים מחשש לקצר? מבחינתי זה מוליך לא משנה איך הם יקראו לזה וכמה הסיכוי נמוך

פורסם

נו מה הם באים לחרטט אותנו? מצד אחד הם מצהירים שהמשחה לא מוליכה חשמל ומצד שני הם מזהירים מפני מגע של המשחה בין שני מגעים חשמליים מחשש לקצר? מבחינתי זה מוליך לא משנה איך הם יקראו לזה וכמה הסיכוי נמוך

תלמד חשמל ואח"כ תגיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים