עבור לתוכן

אם אילו זיכרונות לאוברקלוק?

Featured Replies

פורסם

לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. :cool2:

הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux

ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 )

*עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. :o

מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..

פורסם

לא הכי גדול..סתם משהו נחמד כזה.. :cool2:

הם יהיה עם לוח אם p4c800 delux

ומעבד אינטל 2.0 גיגה הרץ (בתקווה להגיע ל3.0 -2.8 )

*עוד דבר אחד זה שהזיכרונות בלי אוברקלוק ירוצו לא על 400 מגה הרץ,הם ירוצו על 266 או 333 בגלל המעבד ככה שהם לא יהיו בעומס בלי אובר ואולי קצת עם אובר.. :o

מארז מאוורר יש וסינק למעבד עדיין סטוק ועוד מעט יהיה קירור חדש לא יודע עדיין איזה..

אפשר תרגום לעברית אחי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

חברי לפורום.

מה זה היה עכשיו גרוזינית ?

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

איזה נפח אתה רוצה ? 512X2 OR 256X2 ?

יש לך פה את A-DATA VITESTA 500MHZ .... הם אחלה זכרונות ל-OC והם גם לא צריכים בוסטר... וגם בלי OC הם טובים....

הם עושים לך 250 באס בלי בעיות....

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182

אני אישית קונה כאלה עוד 3 חודשים.... ממליץ לך עליהים....

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להסביר לי איך ה-VITESTA עולים 150 בקיאספי ובכל שאר החנויות שמוכרות את הזיכרון הזה הוא עולה 300 מינימום ?

:s07:

פורסם

יבואן רישמי של A-DATA בארץ ;)

פורסם
  • מחבר

בגלל זה הבדל של 100-105% יותר ?

פורסם

הוויטסטה שקניתי משם בקושי עושים 440MHZ על הDFI שלי. :pissed:

תקנה זכרונות Samsung DDR400 , רוב הסיכויים שהם מגיעים עם צ'יפים TCCC או TCC4 שהם מוצלחים יותר.

פורסם
  • מחבר

אז הוויאסטה לא שווים ?

מה זה פה כל אחד אומר משהו אחר............... :s05: ???

פורסם

לפי דעתי הם אחלה של זכרונות יש פה מישהו שהוא הגיע איתם ל-280 באס... !

אני ממליץ לך במיוחד שיש לך גם לוח אם טוב!

פורסם

מלפני שנה ADATA שיווקו זכרונות DDR400 שיכלו להגיע לDDR550 ומעלה , כיום אותם זכרונות לא עוברים 460Mhz.

כנ"ל לגביי הויטסטא - מלפני שנה עד שנה וחצי הם היו יכולים להגיע ל550Mhz והיו כמה שהגיעו ל590Mhz , אך מתגלה לי שהוויטסטא האחרונים פשוט איומים בביצועיהם.

וזאת ניתן להבין מייצור הצ'יפים האחרונים של Hynix שלפני שנתיים הם ייצרו צ'יפים D43 מוצלחים ובשנה האחרונה הD43 ירדו באיכותם וכך ביכולת הOC.

לי אישית היו זכרונות Hynix D43 שעברו 620Mhz ובדקתי D43 חדשים והם לא עברו 450Mhz (!).

מי שלא יודע , רוב זכרונות Vitesta DDR500 מבוססים על אותם צ'יפים של Hynix D43 , הצ'יפים שנראים טובים יותר נכון להיום הם הD5 (בעצם אותם D43 רק שנבדקו לעבוד בתדר של 500Mhz) שיש על הוויטסטא (אבל מי אומר שתקבלו כאלו? למרות שהסיכוי הוא 2:3).

כמו כן יש Vitesta DDR500 שמבוססים על צ'יפים Samsung TCCD , הסיכוי שתקבלו כאלה הוא 1:100 .

לכן אחזור להמלצתי על זכרון Samsung DDR400 או בכלל Twinmos SpeedPremium BH5 (יש ביקורת עליו באתר) שגם הוא נותן תמורה מעולה למחיר.

פורסם

הזיכרונות שלי מלפני שנה ... (הויטסה שעושים 280 )

פורסם
  • מחבר

הזיכרונות שנתתי בהתחלה (הודעה ראשונה) לא יותר טובים כבר..? וגם היחס מחיר תמורה נראה לי טוב לא..?

לכמה אני יוכל להגיע איתם ?

פורסם

עדיף לך לקנות סמסומג מקוריים ...

פורסם
  • מחבר

למה סמסונג?ואני מעדיף 2*256...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים