פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים עוד פעם אני נדחף לדיון על הביג טייפון..מישהו יודע מה הגובה שלו? המארז שלי לא גדול במיוחד..ויש לי תיכנון לקנות ביג טייפון..אני רוצה לדעת בערך אם זה יכנס, או שאני צריך להחליף גם מארז..
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים אחילקירור הזה יש חשיבות גדולה באיזה מארז אתה מתקין אותוהינה לדוגמא ביקורת על 6 מארזים הכי טובים של TT שהישתמשו בהם בBTותיראה איזה הבדלים יש בטמפ' המעבד בין המארזים השוניםבחלק מהמיקרים ההפרש מגיעה ל13 מעלות במאמץ!!אז אני לא יודע עם במארז צפוף אתה תפיק את המירב מהקירורhttp://www.xbitlabs.com/articles/other/display/tt-cases.htmlובכל מיקרה תיתחדש!! זה הקירור הכי טוב!
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים GIGABOT גם לי יש הבדלי רווח כמו שלך בין המארז לקירור של המעבד.... ובגלל זה לפני שאני קונה את הביג טייפון אני יחליף את המארזכי אני לא רוצה לקחת סיכונים וחוץ מזה גם אם הוא יכנס יהיה נורא צפוף במארז ואז זה לא שווה ...
פורסם 2005 בספטמבר 1620 שנים ... ....והתגובה שלך קשורה איך לנושא ? מספיק עם הספאם ! בסדר גמור אדוני השוטר זה לא יקרה עוד פעם.. ושוב אני מאוד מצטער.. :-[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.