עבור לתוכן

WD מרעישים ?

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות 200G שלהם.. הם שקטים ?

פורסם

לי יש את ה 160GB SATA2, לא שומע אותו (מעבר לרעש של מאוררי המחשב)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, כיף לשמוע :smile1:

פורסם

מצד שני יש לי פה הרבה מאוררים, אני מקווה בעתיד להוריד כמה / להשיג יותר שקטים, מי יודע מה יקרה אז...

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה, רע לשמוע :smile1:

פורסם

WD בטח מרעישים. בכלל לא משנה הנפח, כולם מרעישים.

עשו פעם השוואות רעש בין HD'S של כל החברות ולמיטב זכרוני הכי שקט היה הסמסונג

פורסם

יש לי HDD של סאמסונג ואני לא שומע אותו

מצד שני יש לי פה הרבה מאווררים אז... :smile1:

פורסם

ס א א א מ מ ס ו נ נ ג ! ! ! :cool2:

שקט :sleep:

יש לקרוא את הטקסט בקול של ה-LGMs ב-Buzz Lightyear of Star Command - The Adventure Begins (אני חולה על היצורים הירוקים הקטנים האלה). :smile1:

פורסם

WD מרעישים, אומנם אני אומר את זה מניסיון שהיה לי עם כונן 20 ג'יגה, אבל תהיה בטוח שכונן עם נפח יותר גדול ודיסק שמסתובב במהירות פי כמה יותר גבוהה - ירעיש יותר, והם מרעישים הWD, זה בטוח.

פורסם

WD מרעישים, אומנם אני אומר את זה מניסיון שהיה לי עם כונן 20 ג'יגה, אבל תהיה בטוח שכונן עם נפח יותר גדול ודיסק שמסתובב במהירות פי כמה יותר גבוהה - ירעיש יותר, והם מרעישים הWD, זה בטוח.

גם לי יש במחשב השני יש דיסק של וסטרן 20G והוא פשוט משגע עם הרעש (אני מחליף אותו בקרוב..). אל תשכח שהטכנולוגיה מתקדמת. במחשב בעיקרי אצלי יש דיסק של וסטרן בגודל של 80G והוא שקט מאוד!. חבר שלי קנה דיסק גם של וסטרן 200G והוא בכלל שקט! כל דיסק ישן ירעיש הרבה יותר מהמודלים החדשים יותר...

פורסם

יש לי אחד 200 ג'יגה של ווסטרן IDE פה. הוא בהחלט לא המקור של הרעש מהמחשב.

הוא אולי לא ההארד דיסק הכי שקט, אבל הוא מספיק שקט וזה לא מה שיפריע לך לישון בלילה.

פורסם

גם לי יש 40 שהוא הרבה רעש !

אבל יש לי גם 160 sata2 שהוא ממש שקט !

פורסם

WD 80GB 8MB ATA100

כשהיה מחובר ב3.25" הרעיש כמו אני לא יודע מה...זמזם כמו יתוש שמסתובב לך ליד האוזן ומעצבןןןןןןןןןן

אחרי זה העפתי אותו משם

שמתי מעיין ספוג כזה על ה"רצפה" של ה-5.25" ועליו הנחתי גומיות עגולות ועל זה את ה-HD, זה השתיק לגמרי את הזמזום..

אבל מה שמשגע אותי זה הרעשים כשהוא עובד , הוא פשוט מתקתק ללא הפסקה וזה דיי מעצבן :(

פורסם

אז על איזה חברה אתם ממליצים שלא מריעשה

פורסם

אמרו לך.. סמסונג מאוד שקטים, ומניסיון שלי גם MAXTOR די שקטים וחוצמזה גם מהירים ואמינים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים