פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים היייי לכולם!!אז ככה קניתי דיסק און קי חדש ואז שחיברתי אותו גיליתי שהUSB 2 אפילו לא קרוב ללהיות מותקן וכול היציאות שלי מתפקדות כ1 =\ הקיצר מרוב שהחדר שלי מבולגן אני לא מוצא את הדיסק של הלוח ואין לי ממש כוח לחפש אז הלכתי לאינטרנט וגם שם לא מצאתי בידיוקאז אם מישו יכול בבקשה לעזור לי למצוא דרייבר לUSB2 ללוח ABIT AN7 (NFORCE2)תודה תודה תודה תודהעידו
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר מותקן SP2 וגם עברתי על הרשימות בסטיקי ולא מצאתי הנה ההודעה שהוא כותב בידיוקthere are no HI-SPEED USB host controllers installed on this computerrecommendation:you must add a HI-SPEED USB host controller to this computer to obtain maximun speed
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים זה עמוד הורדת הדרייברים של הלוח שלך:http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=158תוריד ותתקין משם את: nForce Chipset Driver nForce2 USB 2.0 Driver Sil3112 Sil3114 Intel VIA Installation Disk
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מחבר למה אני צריך את שלושתם?אני חושב שהתקנתי חלק מהדברים אחרי הפירמוט (בתקופות שהחדר שלי היה מסודר וידעתי איפה כול דבר....)
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים למה אני צריך את שלושתם? אני חושב שהתקנתי חלק מהדברים אחרי הפירמוט (בתקופות שהחדר שלי היה מסודר וידעתי איפה כול דבר....) למה אתה צריך מה נסגר אם אנשים פה יכול להיות שזה גירסאות חדשות ולפי הבעיה שלך כנראה משהו לא מותקן אז תתקין אותם זה לא יכול להזיק ותבדוק אם הם עזרו לך אם כן אז סבבה אם לא אז תחזור לפה מה הבעיה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.