פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים ככל הכבוד אחי!!!!בהצלחה אני רוצה לראות כאן שיא עולם ב FX 57 נשבר...אני בהחלט שמח שיש כאלה אנשים שמביאים גאווה לארץ
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אני צריך למדוד את העיניין הטמפרטורות של ה evap המספרים שם לא נראים לי מציאותיים כל כך.המעבד הזה קר, קר מאוד בטח אל מול הקלון 55 שהיה לי, הטמפרטורת הגבוהות יותר שראיתי זה מינוס 5 מעלות בפריים, הכי נמוכות : מינוס 23 ~.הUEI לא מתפקד או החיישן לא יושב במקום ?(דרך אגב תתחדש עליו)
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר הUEI לא מתפקד או החיישן לא יושב במקום ?(דרך אגב תתחדש עליו)יש זיופים לדעתי במד מעלות של המערכת צריך לכוון את החיישן שלה, פרט שולי.ה uei נפלא אני יבדוק איתו את המערכת בקרוב ;Dהמכפלה נעולה ב FX57 ?פתוחה מ 4 עד 25
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר חמסה חמסה חמסה זה בסדר [: אתה יודע הרי שלא כל כך רציתי לפתוח את הטראד הזה בעיקר בגלל הטראד של ה fx55 הראשון שלי והתגובות שהיו שם. אבל טעיתי וטוב שכך, באמת העסק התקדם,וכמה התגובות השתנו מאז פשוט שמיים וארץ, כל הכבוד לכם על הגישה , באמת כל הכבוד לכם
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים לא כל כך מפתיע, זה היה ברור ש cupra יכה שנית תתחדש, ואני מחכה לתוצאות עם קרח יבש
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים כל הכבוד אחי אתה אלוף!!! :yelclap: בא לך למכור לי את ה 55 הישן שלך? מחכה ל 4 גיגה דרך אגב מה השיא עולם עם FX57?
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים כל הכבוד ליאור. התוצאות שלך והרצון שלך בהחלט מביאים הרבה כבוד לקהילת האוברקלוקרים הישראלית - אבל הרבה יותר חשוב מזה, אתה חושף אנשים חדשים שלא ידעו לפני-כן מה זה אוברקלוק לתחום חדש ונותן להם תמריץ להתאמץ ולנסות ואולי יום אחד להצטרף לפנתיאון הגדולים באמת... עלה והצלח וכמובן הצלחה רבה לכל האוברקלוקרים בארץ וב-HWzone ....
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים דרך אגב מה השיא עולם עם FX57? אם אני לא טועה, זה זה: http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=36140
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים מדהים!!!כל הכבוד!!ליידך האוברקלוק שלי נראה כמו עוד טיפת מים קטנה ;Dתמשיך כך,אולי תשבור שיא כמו TYCON :-*
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים פתוחה מ 4 עד 25אם כן מה יקרה אם תשים את המכפלה על 25? זו עוד דרך להעלות את התדר
פורסם 2005 בספטמבר 1520 שנים אם כן מה יקרה אם תשים את המכפלה על 25? זו עוד דרך להעלות את התדרבמקרה הטוב לא יהיה boot...אלא אם כן תדר הזכרונות יהיה איטי מאוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.