פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מדהים קופרה, מחכה לראות את המעבד הזה מעל ה4 גיגה ולראות אותך עם עוד 5 האוברקלוקרים הטובים בעולם...
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים קופרה, שתהיה בריא ומזל טוב על המעבד המטורף הזה! אגב, למה לא לעדכן את החתימה? : נ"ב - אני יודע שמכפלה לא מוסיפה ביצועים כמו MHZ, אבל מה בדבר להעלות את המכפלה וגם את ה MHZ? אחרי הכול, היא לא מוגבלת ב-מעבד- הזה.. עריכה: למה בדיוק אתה מתכוון "עם קירור אחר ;D"
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר קיבלת צעצוע חדש? עם איזה זכרונות זה? מגיעים עד 285-290 2-2-2-5 , כמו יין ... [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אוווו מגניב ביותר..אבל הסתבכתי..חח..אתה עדיין מתחת לאפס? יהיה מאוד מעניין לראות מה ההפתעה הבאה שלך..ועל איזה קירור אתה מדבר..ויהיה מגניב אם תעבור את tycoon בסופר פאי..חח..ממ..נראה לי שכבר עברת אותו! ונראה לי שאני נהייתי עכשיו פאן בוי של אייאמדי...
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים מחבר קופרה, שתהיה בריא ומזל טוב על המעבד המטורף הזה! אגב, למה לא לעדכן את החתימה? : נ"ב - אני יודע שמכפלה לא מוסיפה ביצועים כמו MHZ, אבל מה בדבר להעלות את המכפלה וגם את ה MHZ? אחרי הכול, היא לא מוגבלת ב-מעבד- הזה.. עריכה: למה בדיוק אתה מתכוון "עם קירור אחר ;D" רמז : ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בספטמבר 1420 שנים אוייייי אחייייי אתה מטורףףףף!! במובן הטוב של המילה!! :smile1: שיהיה בהצלחה!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.