עבור לתוכן

בעיה במאוורר

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מאד אשמח אם מישהו יעזור לי בבעיה הזאת כי זה קצת משגע אותי:

קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש, עם מאוורר volcano 2 למעבד. בזמן האחרון מתרחש הדבר הבא:

כל פעם שאני מדליק את המחשב מחדש, המאוורר (אני כמעט בטוח שמדובר במאוורר המעבד, אבל...) מתחיל להרעיש חזק, כאילו נתקע בו חוט או משהו. מבדיקה שערכתי לא מצאתי שום דבר שמפריע למאוורר להסתובב. בנוסף, אם אני מטלטל את המארז קצת, או נותן מכה למארז, המאוורר מפסיק להרעיש ולא מרעיש שוב עד לפעם הבאה בה אני מדליק את המחשב מחדש. ז"א שכשאני עושה reset, המאוורר לא מתחיל להרעיש שוב.

specs:

AMD Duron 800

256 MB

HD 20GB IBM

GEForce 2 32 MB

מאווורר: Volcano 2

מקווה שמישהו יכול לעזור כי המאוורר הזה מרעיש כמו אופנוע :)

dw

<there is no spoon>

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

יש לי ASUS A7V133, וגם לי וגם לאנשים אחרים קרה שיום אחד פתאום המאוורר על הגשר הדרומי ( ;D ) עשה רעש של טרקטור!

תפתח את המארז, תנתק את המאוורר הזה (מאוורר ממש קטן, שמתחבר לחיבור בלוח), ותבדוק אם הוא היה הבעיה...

אם כן, תרגיש חופשי להשאיר אותו מנותק..

נ.ב.

זה יכול להיות המצב גם אם אין לך את אותו לוח, כמובן..

פורסם
  • מחבר

עצה לא רעה, רק ש...

יש לי באמת asus a7v133 אבל אני לא בדיוק מבין על איזה מאוורר אתה מדבר...

האם זה המאוורר שנמצא על: VIA VT8363A AGP 4X and PC133 memory controller

?

פורסם

אכן (כנראה..).

יש בדיוק מאוורר אחד כזה על הלוח... קטן ומיותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !

הבעיה נפתרה ! :AR15:

<there is no spoon>

פורסם

בטח שיש..

cwm23.gif

ממש לא!!

פורסם

הוא לא מיותר !!! בלעדיו הציפסט רותח !!! במיוחד בזמן איחוי תשיג לא תחליף !!!

קריסטל אורב !!!

דן

cwm39.gif

פורסם

דן, בזאת אתה מוגדר רישמית כחולה נפש. ;D

קריסטל אורב ?!

המאוורר שיש שם זה מאוורר בגודל של המאווררים שאתה מוצא לפעמים בצורבים!

הוא מיותר לחלוטין.

אני, ועוד רבים אחרים, העפנו אותו לכל הרוחות, ואין שום בעיה.

פורסם

דן, בזאת אתה מוגדר רישמית כחולה נפש. ;D

קריסטל אורב ?!

המאוורר שיש שם זה מאוורר בגודל של המאווררים שאתה מוצא לפעמים בצורבים!

הוא מיותר לחלוטין.

אני, ועוד רבים אחרים, העפנו אותו לכל הרוחות, ואין שום בעיה.

לפי דעתי אם היצרן שם אותו שם אז הוא נחוץ!!!

אולי בשוטף זה לא יעשה לך בעיות אבל זה עלול לעשות בעיות וזה מספיק!!!!!!

אפשר לחשוב כה כבר עולה מאורר !! כולה 20 שקל !! הכי פשוט שיש!!!

לך תקנה תרכיב ושלום על ישראל!!!!!

(למרות שיצרן יכול לשים אותי כדי להגביר את אמינות הלוח אבל למה להתווכח עם מהנדסים !! שים וזהו)

אני נתקלתי פהם במחשבים של HP (P2-350) הם באים בלי מאורר של המעבד אלא עם צלעות קירור גדולים יותר!! בכל אופן המחשב היה בדרכו לפח בגלל צרות שהוא עשה (במשרד של אבא שלי) אז אימצתי את המחשב הוספתי לו מאורר ישן של מחשב P1-100 ו...ואללה מחשב עובד מצוין!!! אחותי לא מתלוננת על בעיות....וכמה עלה??כלום!! ...בעצם היה צריך לקנות מסך. לישומי אופיס ואינטרנט הוא מספיק~~~~

מה אני מנסה להוכיח!!! שמספיק מאורר קטן אחד לפתור לך בעיות שיכולות לשגע את השכל!!!!!!!!!!!11

וד"א....לפעמים הרעש שמדברים עליו פה יכול לבא מהמאורר של הספק!!! נפגשתי כבר עם כמה ספקים כאלו!! לא מזמן החלפתי מאורר בספק שלי!!! בגלל הבעיה הנ"ל!!!

פורסם

גם אני חושב שאפילו אם יש סכוי של 5% שיקרה משהו הרסני עדיף לשים מאוורר.

לא אצל כולם יש את אותו איורור במארז עצמו ובימי קייץ חמים הבעיה מחמירה

אז באמת עבור מאוורר שעולה כמה גרושים לא שווה לקחת סיכון

אם מהנדסי הלוח היו חושבים שהמאוורר מיותר לא היו שמים אותו והיו חוסכים כמה אלפי דולרים ליצרן

פורסם

ממש לא צריך מאוור על הצ'יפסט,זה ביזבוז.

אפשר לסים כל גוף קירור של צ'יפסט

גם בלי מאוורר.

פורסם
  • מחבר

WAIT A SEC!!! :o

טעיתי, המאוורר של הלוח הוש לא הבעיה !

אחרי שניתקתי את המאוורר של הלוח, זה הפסיק את הרעש רק לזמן קצר (משום מה), ועכשיו זה חזר במלוא העוצמה.

דרושה עזרה דחופה !

<there is no spoon>

פורסם

איזה לוח אם יש לך?

יש לי ASUS A7V133, וגם לי וגם לאנשים אחרים קרה שיום אחד פתאום המאוורר על הגשר הדרומי ( ;D ) עשה רעש של טרקטור!

בטח התקוונת ל"צפוני", דווקא במקרה הזה ה"דרומי" הוא זה שמתחממם פחות...

WAIT A SEC!!! :o

טעיתי, המאוורר של הלוח הוש לא הבעיה !

אחרי שניתקתי את המאוורר של הלוח, זה הפסיק את הרעש רק לזמן קצר (משום מה), ועכשיו זה חזר במלוא העוצמה.

דרושה עזרה דחופה !

<there is no spoon>

טוב, נראה לי שמוצרי TT הוכיחו בשנייה את "אמינותם הגבוהה" ו"השקט" שהם מספקים....

פורסם

לפי דעתי אם היצרן שם אותו שם אז הוא נחוץ!!!

אולי בשוטף זה לא יעשה לך בעיות אבל זה עלול לעשות בעיות וזה מספיק!!!!!!

אפשר לחשוב כה כבר עולה מאורר !! כולה 20 שקל !! הכי פשוט שיש!!!

לך תקנה תרכיב ושלום על ישראל!!!!!

(למרות שיצרן יכול לשים אותי כדי להגביר את אמינות הלוח אבל למה להתווכח עם מהנדסים !! שים וזהו)

אני נתקלתי פהם במחשבים של HP (P2-350)  הם באים בלי מאורר של המעבד אלא עם צלעות קירור גדולים יותר!! בכל אופן המחשב היה בדרכו לפח בגלל צרות שהוא עשה (במשרד של אבא שלי) אז אימצתי את המחשב הוספתי לו מאורר ישן של מחשב P1-100 ו...ואללה מחשב עובד מצוין!!! אחותי לא מתלוננת על בעיות....וכמה עלה??כלום!! ...בעצם היה צריך לקנות מסך. לישומי אופיס ואינטרנט הוא מספיק~~~~

מה אני מנסה להוכיח!!! שמספיק מאורר קטן אחד לפתור לך בעיות שיכולות לשגע את השכל!!!!!!!!!!!11

תגיד לי, חולה נפש כמוך - לא למדת שמשפט מסיימים בנקודה ? הנה דוגמא "." . זה לא ! ולא ? ולא ~! ולא שום דבר אחר. נקודה בסוף משפט. מאד לא נעים לקרוא פסקה שלמה שכל משפט בה מסתיים בסימני קריאה. זה נראה כאילו אתה צועק, ומנסה לכפות על אנשים את דעתך, וגורם לחוסר אמון בדבריך. אנא ממך, נסה לחסוך בסימני קריאה למרות ההתלהבות וההתלהמות האצורה בך.

וד"א....לפעמים הרעש שמדברים עליו פה יכול לבא מהמאורר של הספק!!! נפגשתי כבר עם כמה ספקים כאלו!! לא מזמן החלפתי מאורר בספק שלי!!! בגלל הבעיה הנ"ל!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים