פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים לקחתי רק את המאוורר לבד חיברתי אותו לכרטיס מסך שלי בעזרת שתי אזיקונים וחיברתי אותו ללוח יש לי שתי מקומות לחיבור של מאוור של מעבד חיברתי אותו לשם הכל עובד ואני רוצה לדעת אם זה השפיע על משהו הוא לא מראה לי מעלות והוא גם לא מופיע לי בשום תוכנה ואם כן אז באיזה תוכנה הוא אמור להופיע כי זה כאילו עוד מאוורר של מעבד ..
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר תודה אחי ודרך אגב אתה הראשון שאני רואה שאומר "אחי" בהודעה חחחחחחח חוץ ממני ...אני יבדוק ובEVERSEST לא יראו את זה ?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים כמה שידוע לי אין לכרטיס שלך חיישן טמפרטורה (במידה ומדובר על הכרטיס שמופיע בחתימה)
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר כן אני יודע שאין לו חיישן ולא יהיה לו טמפרטורה וזה כן זה שבחתימה אבל חיברתי אליו מאוורר של מעבד ואת המאוורר חיברתי ללוח ישרות בדיוק כמו חיבור של מאוורר של מעבד אז אני רוצה לראות את ה RPM שלו אתה מבין אחי ?
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים את זה אתה יכול לראות בSPEEDFAN כמו שאמרו פה , במידה והחיבור של המאוורר הוא חיבור 3 פינים ללוח
פורסם 2005 בספטמבר 1320 שנים מחבר בקרת מהירות אין לי מושג אבל אני חושב שכן למה הוא דומה לקירור סטוק שיש לי של אינטל למרות שהיום אני קונה מאוורר חדש או של זלמן או ביג טייפון אבל זה לא קשור וכן אחי יש לו שלוש פינים .. אני ינסה להוריד את הספיד פאן תודה לכולם אחים שלי אוהב אותכם ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.