פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מסתבר שכמה שיורדים על חלק מהמוצרים של החברה האלה, וכמה שאומרים שהם מעתיקנים (מה שלגמרי נכון לגביהם.. ועדיין לא מונע מהם להצליח לעיתים יותר מהמקור עצמו) הם עדיין מוציאים כמה דברים חדשים ומאוד מאוד מפתיעים.. קבלו: TT's Silent Wheel מאוורר 130 ממ שמותאם ל-120 ממ.. עם נתוני פתיחה (על הנייר) מטורפים יחסית למאוורר חרישי.. כמעט 55CFM ו-16 דציבלים מוכרזים (יש מצב שהם משקרים אבל עדיין.. כמה רחוק זה כבר יכול להגיע.. סימן שהמאורר אכן יחסית מאוד מאוד שקט) עוד בונוס שלו שהוא מוסלב (דבר שאני לא חושב שרגילים לראות במאווררים למארזים רגילים..) יש דעות??
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הביאו את זה כבר ... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=139497.msg1172754#msg1172754 נראה מגניב
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הרעיון נחמדהנתונים אפשר לזרוק לזבל, כי כולם יודעים שTT חרא של שקרניםצריך לחכות לבדיקה
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים זה לא חדש שהם מנסים ליצר רכיבים טובים וגם מצליחים אבל בדכ' יש סטייה מהנתונים שלהם
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים זה לא חדש שהם מנסים ליצר רכיבים טובים וגם מצליחים אבל בדכ' יש סטייה מהנתונים שלהם בוא נעשה סדרלכל דבר יש סטיה של 1%-3% זה בסדרלRPM יש סטיה נורמלית של 10%הם למשל אומרים שהמאווררים שלהם מתחילים רק ב7V , אני מריץ על 5, מילאDBA זה לא סתם זה לא ליניארי, הם אומרים 16/21 ואנשים שיודעים שמכירים אומרים לך שזה 35+DBAזה כבר לא סטיהזה שקר גסרק בנתון DBA אחד אין שקר0DBA, פסיבי זה פסיבי ;D
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר אתה מדבר שטויות.. אי אפשר למדוד אף פעם (רק בריק מוחלט) רעש "נתו" של מאוורר..אם TT אומרים שהוא שקט כנראה שיש משהו מאחורי זה.. יש מצב שהוא לא 16 דציבלים, אבל זה לא אומר שהוא רועש עד כדי 35 דציבלים
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מוזר מה שאמרת כי בריק לא שומעים כלום :-Xבכל אופן הם משקרים מאה בדציבלים וזה ידוע...
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים מחבר מוזר מה שאמרת כי בריק לא שומעים כלום :-X וזה למה זה המקום היחידי בו אין הפרעות או "זליגת רעש" מהסביבה לניסוי הבדיקה... :
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים אבל בביג טיפון הם גם שיקרו?. הוא מוצהר 16 דציבלים אבל שיקרו או לא לפחות הוא ממש שקטאז אין לי בעיה שישקרו כך גם כאןאולי לא בידיוק 16 אבל העיקר שלא יגיעה לרמה שירעיש
פורסם 2005 בספטמבר 1220 שנים הבעיה פה היא לא בזה שהם משקרים בזה שהוא שקט משקרים בנתונים מי יודע מה עוד לא נכון אצלהם? (כאמור, יש לי SF2 120 שרץ בלי בעיה על 5V למרות שהוא אמור להתחיל לרוץ רק ב7) הם משקרים זאת הבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.