פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אני יודע שזה שאלה קצת דפוק... יש לי את הגירסה הכי חדשה (5) ואני מעוניין שזה יציג לי את הטמפרטורה של הלוח וכו בשורות המשימות (למטה מצד ימין) והוא מציג לי רק את הטמפרטורה של המעבד והלוח (הלוח לא קבוע) ושאני מנסה לשנות את זה מהווינדוס הוא עדין מסתיר לי אותו אחרה כמה זמן ורק הטמפרטורה של המעבד נשארת יש אפשרות לעשות את זה דרך התוכנה עצמה??
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אם אני מבין נכון התכוונת לתוכנה MOTHERBOARD MONITOR (MBM? נכון?אם כן אז פשוט תכנס לSETTINGS -> TRAY & OSD ותסמן בוי את "ROTATE ICONS IN SYSTEM TRAY" ככה כל כמה דקות התוכנה מחליפה בין התצוגה של הטמפרטורות ו"עובדת" על ווינדוס שהתוכנה פעילה.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר חח סבבה אבל זה עכשיו כאילו מהבהב כזה פעם הטמפרטורה של המעבד פעם של הלוח אם אין דרך להציג את שינהם באותו זמן אחד ליד השני?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אם אתה ב WINDOWS XP, אתה יכול לבטל את האופציה הזו, לעשות כפתור ימני על השעון למטה וב CUSTOMIZE NOTIFICATIONS לעשות ALWAYS SHOW לדברים של MBM
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים מחבר ניסתי את זה זה לא עובד כול פעם שאני מדליק תמחשב זה חוזר למצב של ההסתר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.