עבור לתוכן

דיון מרוכז 3DMARK03/05/06 כל השאלות/התשובות/הערות/הארות-בדיון הזה. עודכן.

Featured Replies

פורסם

7800GT SH של ALBATRON תוצאה לא רעה נכון?

3DMark05 Score:7447

על איזה אובר אתה ?

• תגובות 3.5k
  • צפיות 296.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זאת התוצאה שלי ב05: 2956 יציב... מאוד יציב. הגעתי כבר ל3050, אבל הכרטיס רתח.. ונתקע לי פעם אחת.. עכשיו זה יציב... אחרי 4-5 הרצות רצופות של 05.

כמובן עם 6200, אבל של LeaDtek , כנראה בכל זאת, למחיר המופרז ששילמתי עליו (630), הוא מוכיח את עצמו כמשתלם, מאוד משתלם. תוצאה של 9800xt ...

פתחתי כמובן צינורות.. ואוברקלוק: core - 440 , memory - 720. וזה יציב.. קירור סטוק, כן כן, המאוורר הקטן הזה....

על כמה קלוקים אתה?

בלי אוברקלוק יש לי 2100 בערך... אבל כמובן תוריד Antialiasing ו anisotropic filtering .... זה יוסיף לך עוד איזה 100...

זאת התוצאה שקיבלתי ב2003 כן,רק להראות לך את המצב העגום :-\

אני על ברירית מחדל כרגע ב:375 לליבה,532 לזכרונות.ניסיתי להעלות קצת אבל זה תוקע את המחשב לחלוטין.גם ב RIVA זה נתקע.

פורסם

^^^

זאת תוצאה נמוכה :-\ :-\ ::)

:nixweiss:

פורסם

אני יודע אני לא מבין את זה.התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש.כמה אני צריך לקבל בסטוק?

על איזה דרייברים אתם ממליצים?

פורסם

אני יודע אני לא מבין את זה.התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיש.כמה אני צריך לקבל בסטוק?

על איזה דרייברים אתם ממליצים?

בעיקרון זה שקבילת ציון דומה ל9550 הישן שלך לא הופך את הכרטיס פחות טוב או דומה ל9550,בכללי תתקין את הדריוורים הכי חדשים של הכרטיס,לוח אם ותעשה OC ותבדוק כמה תקבל אז :xyxthumbs:

פורסם

RTR:

בקשר לאלבטרון לא עשיתי OC הוא בה אם מהירות שעון 450 ו1000 מהמיפעל.

פורסם

בעיקרון זה שקבילת ציון דומה ל9550 הישן שלך לא הופך את הכרטיס פחות טוב או דומה ל9550,בכללי תתקין את הדריוורים הכי חדשים של הכרטיס,לוח אם ותעשה OC ותבדוק כמה תקבל אז :xyxthumbs:

הדרייברים הכי אחרונים לכרטיס מסך מותקנים.ללוח לא בגלל שהחדשים ל NFORCE 3 דופקים את החיבור רשת ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט.

אבל כמה אני אמור לקבל בסטוק?

פורסם

TC מקבל 2300 נק...

אז הכרטיס שלך אמור לקבל 3000 + .

פורסם

הדרייברים הכי אחרונים לכרטיס מסך מותקנים.ללוח לא בגלל שהחדשים ל NFORCE 3 דופקים את החיבור רשת ואני לא יכול להתחבר לאינטרנט.

אבל כמה אני אמור לקבל בסטוק?

בבקשה:

http://www.hardwaresecrets.com/article/257/7

פורסם

הכרטיס שלי הוא 64 ביט.

פורסם

הכרטיס שלי הוא 64 ביט.

חיפשתי ולא מצאתי,אבל לפחות אתה יודע את הטווח שהכרטיס שלך אמור להוציא.

פורסם

כמו שאמרתי... מעל 3000.

פורסם

אז מה הבעיה פה?

גם אוברקלוק אני לא מצליח לעשות,זה תוקע את המחשב! :pissed:

עריכה:התקנתי את הדרייברים האחרונים ללוח,הרצתי 3DMARK 03 קיבלתי 40 נקודות יותר...וואו :kopfpatsch:

בקיצור,זבל של כרטיס.

פורסם

כמו שאמרתי... מעל 3000.

אולי אתה לא רואה טוב?

הכרטיס שלו נימצא בין 6200 128BIT ל6200TC 64BIT

אז הציון שהוא צריך לקבל זה בין 1331 ל1542

פורסם

^^^

למה אתה נודניק? :D

מה לא מובן פה? אנחנו מדברים על 03.... :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים