פורסם 2005 במאי 1920 שנים gggilad13 - התגובה שלך נמחקה , עוד הודעה אחת כזאת ממך ואתה מורחק מהפורום. ראה אוזהרת. בקשר לספקים - הזלמן לא שווה את המחיר לדעתי , אלא אם כן אתה חייב שקט בכל מכיר. אתה רוצה לקנות את ה-Tsunami? לך תקנה , מצטער להגיד , אבל אנשים כמוך שלא מוכנים לקבל עצות מאחרים הם נובים גמורים , בייחוד כשהם לא מבינים בגרוש באותו נושא. למה אתה בא לכאן בכלל להתייעץ? אני שונא משתמשים כמוך שבאים לשאול שאלות בפורום ולא מוכנים לקבל תשובות והצעות אחרות. תקנה את הספק הג'נרי כבר וזהו. מצטער על התגובה, פשוט ממש התעצבתי על מה שכתבו... בקשר לזלמן, יש לי כמה שאלות לגביו: האם זלמן 400W יחזיק את המערכת שלי? האם 300W יחזיק? חוץ מזה שהזלמן מאוד שקט, למה הוא עולה כל כך הרבה? (גם בייחס לספקים אחרים של חברות מוכרות) האם יש לו איזשהו ייתרון על ספקים של ENERMAX או TT שמייחד אותו?
פורסם 2005 במאי 1920 שנים יחסית לספקים אחרים הזלמן הרבה יותר יקרים בארץ מאשר בחו"להיתרון שלו זה היעילות והשקט
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מה הכוונה "יעילות"? הוא מבזבז פחות חשמל?אם כן, אז יוצא שהוא דיי שווה כי הוא מוריד את חשבון החשמל... ;D
פורסם 2005 במאי 1920 שנים איך משיגים שקט? מייצרים ספק יותר יעיל -> פולט פחות חום -> לא צריך מאווררים חזקים (או מאווררים בכלל)זה בדיוק הרעיון מאחורי 99% מהספקים השקטים שיש בשוק (חוץ מה-Thermaltake שפשוט שמו סינקים מפלצתיים, שזה קטע טיפשי לדעתי)
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אוקיי...אבל בכלל הזלמן הוא ספק מומלץ?ספק 400 או 300 יוכל להחזיק את המערכת שלי?AND 3000GIGABYTE X800XLלוח GIGABYTEדיסק 160 GBשני כוננים אופטיים+פלופיועוד מאווררים בעתיד...
פורסם 2005 במאי 1920 שנים יש לזלמן ספקים שקטים אבל יקרים מאוד ועקב כך לא שווים את מחירם,נגדם עומדים האנרמקסים שגם מספקים ביצועים מצוינים ויחסית לביצועים המחיר שלהם לא ממש גבוהה.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים אלה ספקים די חלשים יחסית לספקים אחרים באותה רמת מחיראני לא 100% בטוח אם הם יחזיקו את המערכת, אולי רק ה-400
פורסם 2005 במאי 1920 שנים הריילים שלהם נורא חלשים יחסית לספקים אחרים, אני לא בטוח אם זה יספיקדרך אגב, אם אתה יכול להזמין מחו"ל, אני הייתי לוקח את זה -http://www.siliconacoustics.com/seasonic-s12-380.html
פורסם 2005 במאי 1920 שנים מה זה בכלל ריילים? :-\אז בסך הכל, אתה אומר שלא כדאי?אז תנו לי כמה ספקים (2-3, כדי שיהיה בטוח אחד מהם בחנות שבה אני מזמין) שיחזיקו בצורה טובה את המחשב שלי (עם שידרוגיים עתידיים), שיהיו כמה שיותר שקטים, ושיעלו עד 500 ש"ח.
פורסם 2005 במאי 1920 שנים בריילים הכוונה היא לקווי המתח, כמה זרם הם יכולים לספק על כל אחד מהם, והכי חשוב - על ה-12vהאנרמקסים נחשבים לשקטים למדי, ואני לא חושב אם יש אופציות שקטות וחזקות אחרות בתחום המחיר הזה
פורסם 2005 במאי 2020 שנים היי חבר'ה.אני חוסך כסף לרכישת המודסטרים של OC'z ומתלבט בין גירסת ה450W ל520W. הספק השני יקר מאוד, אבל אני מתכנן אוברקלוק קיצוני לכלל המערכת + תאורת לדים + שימוש ב8 מאווררים, וחושש שהראשון לא יספיק.תודה.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים יספיקאבל אם כבר אתה חושב על 520 אז תחשוב לכיוון ה PowerStream. הוא יותר חזק.
פורסם 2005 במאי 2020 שנים בריילים הכוונה היא לקווי המתח, כמה זרם הם יכולים לספק על כל אחד מהם, והכי חשוב - על ה-12vהאנרמקסים נחשבים לשקטים למדי, ואני לא חושב אם יש אופציות שקטות וחזקות אחרות בתחום המחיר הזהמה עם TT?אני שמעתי שהם לא ממש שקטים, אבל איך הם מבחינת ביצועים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.