פורסם 2005 במאי 1720 שנים המוכר הציע לי ספק 500W של TSUNAMI במחיר של 300 ש"ח.האם כדאי לקחת אותו למערכת הבאה:מעבד AMD 3000לוח של GIGABYTEX800XL GIGABYTEWD 160 GB
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אבל למה ג'נרי? הרי יש לו חברה! (והיא גם דיי מוכרת...)אז לפי מה אתה קובע שהוא ג'נרי?
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר יופי , גם לספקי הכוח Sunshine Comma יש חברה... אז הם לא ג'נריים? ומי אמר שהחברה שנתת מוכרת? : לא בעיה לזהות ספק ג'נרי , תראה לדוגמה את המחיר שלו - אתה באמת חושב שספק 500W איכותי יעלה 300 שקל? ממש לא.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מתחים יציבים ... ועוד כל מיני קראפ שאני לא בדיוק בטוח בכל מקרה למערכת שלך מסוכן לקחת ג'נרי..
פורסם 2005 במאי 1720 שנים מחבר אל תבנה על האחריות.ועם מערכת כמו שלך ביחד עם ספק ג'נרי , זה מתכון מושלם לשריפת הספק/חלקים אחרים במחשב(מעבד/כ.מסך/לוח וכד')ספקים ג'נריים הם ממש לא אמינים. דירוג הוואטים/ריילים שלהם לא אמיתי ואמין ובקפיצת מתח/הפסקת חשמל אתה לוקח סיכון גדול עוד יותר.
פורסם 2005 במאי 1720 שנים יש לי ספק ג'נרי כבר 4 שנים במחשב שנוכחי שלי ולא קרה לא שום דבר! גם לא בהפסקות חשמל!וחוץ מזה, המוכר אמר (ואני מכיר אותו טוב כבר הרבה שנים) שיש אחריות על הלוח, מעבד, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך למשך 3 שנים, והוא מכסה גם אם אחד הרכיבים נשרף מהספק או משהו כזה...לא נראה לי שיש סיבה הגיונית לקנות ספק יותר יקר, ועוד שהספק הזה הוא 500 W (גם אם זה לא PURE W), אז כמה PURE הוא יביא? 300-400... לא? זה מספיק...
פורסם 2005 במאי 1720 שנים אני באמת לא מבין על מה הוויכוח.........אתה רוצה לקנות ? תקנה.....!אבל אל תגיד שלא אמרו לך ...........ב300 שקל אתה יכול לקנות ספק של HEC שיחזיק את המערכת שלך כמו גדול..........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.