פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שלום אני מעוניין לדעת אזיה חברות אתם ממליצים לספקי כוח חוץ מ HEC ... ואפשר כמה שיותר שמות של חברות בבקשה?
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שלום אני מעוניין לדעת אזיה חברות אתם ממליצים לספקי כוח חוץ מ HEC ... ואפשר כמה שיותר שמות של חברות בבקשה? OCZ ANTEC ENERMAX TAGAN
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים שלום אני מעוניין לדעת אזיה חברות אתם ממליצים לספקי כוח חוץ מ HEC ... ואפשר כמה שיותר שמות של חברות בבקשה? Ocz,Antec,Enermax,Tagan,Zippy
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים לא קשור לחברהאני אקנה חברה ידועה וטובה, השאלה שלי היא על הWתקנה לפי מה שהכסף מאפשר לךאם אתה יכול לקנות 520WATT אז קנה אותוהעיקר שזה יהיה של חברה טובה
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים Ocz,Antec,Enermax,Tagan,Zippy חחח ממש מבחר "עצום" אשמח אם תראה לי איזשהו ZIPPY בארץ
פורסם 2005 באוגוסט 2620 שנים AntecCoolerMaster Real PowerEnermaxFSP - Forton Source לפעמים מופיע ככה ולפעמים ככהHecOCZPCP&C - PC Power & Cooling לפעמים מופיע ככה ולפעמים ככהSeasonicSilverstoneSirtecSparkleTaganThermaltake עזבו את העובדה שהם לא שווים את המחיר של הספקים שלהםVantecZalmanZippy
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים רציתי לדעת, לספק לא ג'נרי לדוגמת ה smart power2 (שב"מקרה" זה מה שיש לי) יש מייצב נגד נחשולי מתח או שמומלץ לשים מייצב לנקודת חשמל?
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים חברה אני רוצה לקנות ספק...יש לי המון רכיבים במחשב.. ועד עכשיו אני משתמש בשני ספקים (ג'נרים רגילים שהיו לי )אחד למאווררים וכו'... ואחד למחשב..המפרט שלי לוח3 דיסקים קשיחים של ווסטרן דיגיטל3 כוננים אופטים של סוס (סידי,דיוידי וצורב)2 מאווררים 120 מ"מ2 מאווררים 80 מ"ממאוורר למעבד מאוורר לכרטיס מסךבקר שליטה למאווררים ארדקנו 13 של טרמלטייק כולל מסך LCDבקרוב - מסך LCD בתאורת רקע 20 ס"מ על 2ס"מUSB - ללוח:מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוספט - מקלט צורך חשמלמודם חיצוני של טריון - צריכת חשמל חיצונית ע"י ספק 12VHUB - מפצל לעוד 4 כניסות USB + ספק כוחUSB - ל-HUB:הגה של לוגיטקג'וייסטיק אלחוטי של לוגיטקמטען סוללות GP פאוור בנק USBותחשבו על זה שבעדית אני יוסיף צורב דיוידי, אולי עוד מאווררים...הספק שאני רצה לקנות הוא:Thermaltake Silent PurePower 680W Active PFCמה אתם אומרים???
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים גכמו שכתבתי באשכול הקודם:חו"ל - לא בא בטוב!תקציב- אני רוצה לקנות של טרמלטייק ב 800 שקל.. ואמרו לי שהמחיר מוגזם ושיש ספקים טובים לא פחות במחיר זול יותר... (אז מה רע?)המערכת צייניתי למעלה... אבל לגבי הלוח,מעבד,כרטיס מסך וזכרונות"כרגע פנטיום 4 2.66 זיכרון 512 מגה בייט כרטיס מסך MX440 ולוח אינטל רגיל.אבל זה עומד להשתנות בעתיד הקרוב למערכת כנראה של AMD ליבה כפולה וג'יגה זכרון עם כרטיס מסך חזק של ATI כנראה x800xt ולוח של הביט A8N זה עם המאווררים לזיכרון.דרישות מהספק:1. שחור2.שקט 3. כבלים מוסלבים4. חזק חזק חזקתודה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים LIORP23 - אתה יכול בכל מקרה להציע על ספק טוב מחו"ל ומאיפה אפשר לרכוש אותותודה
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים M7aהייתי לוקח OCZ PowerStream 420Wאו PowerStream 520Wלפי התקציבras81יש את הספקים של PCP&C בחו"ל שאפשר להביאבתקציב של 220-230 דולר ה Turbo 510W שלהם הוא תותח
פורסם 2005 באוגוסט 2720 שנים 220$ זה קצת יקר לי לספק, חשבתי משהו עד 800 שח כולל משלוח, כלומר הספק יהיה עד 150$ +/-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.