עבור לתוכן

קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

המעבד שלי (Intel P.4 Northwood 2.4GHz) התחיל להיות לוהט לאחרונה (כנראה בגלל החום), לכן החלטתי לקנות לו קירור יותר יעיל מהקירור סטוק שלו כרגע.

כעקרון, אני לא יכול לעשות למעבד אוברקלוק (לוח אינטל :-X ), אני מחפש טמפ' לא קיצוניות, 30-35, יהיה מעולה.

חשבתי על הקירור ?Zalman 7000 CU, המחיר שלו (בסביבות ה-200) זה המקסימום שאני מוכן להשקיע.

תוכלו להציע לי דבר יותר טוב במחיר הזה?

וגם עוד דבר, הזכרונות על הלוח שלי קרובים נורא למעבד, ככה שאם הגוף יהיה גדול יהיה לי קשה להכניס את הזכרונות.

איך אני בודק עם הקירור מתאים ספציפית ללוח שלי? :-X

פורסם

אני מציע לך ללכת על הביג טיפון הוא יותר טוב בהרבה מהזלמן אחי בהצלחה ואתה צריך את המידות של המארז כדי ליבדוק עים הקירור נכנס בהצלחה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

אחי אתה לא צריך ביג טייפון, הוא סתם גדול ולא כל כך קל וכו'

קח או את הזלמן (כי הוא שקט)

או איזה קירור סתם נחמד...

**הוא לא רוצה לאוברקלוק הוא רק צריך טמפ' טובה בשביל עבודה נורמאליץ**

פורסם
  • מחבר

אחי אתה לא צריך ביג טייפון, הוא סתם גדול ולא כל כך קל וכו'

קח או את הזלמן (כי הוא שקט)

או איזה קירור סתם נחמד...

**הוא לא רוצה לאוברקלוק הוא רק צריך טמפ' טובה בשביל עבודה נורמאליץ**

אני בטוח שהביג טייפון לא יכנס למארז שלי. יש לי מארז ATX סטנדרטי. וגם, כל החיבורים על הלוח אם נורא צפופים, אני לא בטוח שגם הזלמן יכנס לשם,

איך אני בודק אם הזלמן תואם ספציפית את הלוח שלי? ::)

פורסם
  • מחבר

\עדכון

קניתי את הקירור ZALMAN CNPS7000B והוא הוריד לי את הטמפ' מ-60+ שהייתה קודם ל-40 :o במנוחה, ו-43 בערך במאמץ. :o

זה בסדר בשביל הקירור הזה? :D

פורסם

יפה יפה אבל בין המאמץ למנוחה לא יכול להיות כזה הבדל...

אם מה בדקת?

פורסם
  • מחבר

יפה יפה אבל בין המאמץ למנוחה לא יכול להיות כזה הבדל...

אם מה בדקת?

משחה טרמית של ZALMAN , מה שבא עם הגוף.

פורסם

אם אתה לא עושה OC אין צורך להחליף את קירור ה-BOX, תפרק, תנקה, תחליף משחה טרמית ותבדוק שמאוורר פועל טוב...וזהו.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא עושה OC אין צורך להחליף את קירור ה-BOX, תפרק, תנקה, תחליף משחה טרמית ותבדוק שמאוורר פועל טוב...וזהו.

עובדה אחי, עם קירור סטוק כאשר אני משחק באיזה משחק כבד קופצת לי תוכנת הניטור של הלוח, בימים חמים כאלו כבר הקירור סטוק לא מספיק.  >:(

ניקיתי את שאריות המשחה הטרמית הקודמת ושמתי את החדשה ועל זה שמתי את הגוף, והוא עובד מעולה. שמתי את זה על MAX. (את העוצמה של המאוורר כמובן)

אני רק רוצה לדעת אם הטמפ' האלו סבירות לקירור הזה...  ::)

פורסם

לדעתי לא - יש לי עכשיו 3.0C עם קירור BOX וטמפ' לא עולה מעבר ל-48 גם אחרי שעה של Far Cry.

פורסם
  • מחבר

לדעתי לא - יש לי עכשיו 3.0C עם קירור BOX וטמפ' לא עולה מעבר ל-48 גם אחרי שעה של Far Cry.

לא יודע, אצלי זה ככה... למישהו יש דרך להסביר את זה? :-X

לא שזה יעזור, כבר קניתי את הקירור. :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים