פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים יש לי פנטיום III 533B עם באס של 133 לוח אם 820i של אינטל אני צריך עצות איך לבצע אוברקלוק רציני טוב לא חושש מבעיות במקרה הכי גרוע כל העסק ישרף וכך אני אשכנע את עצמי לקנות מחשב חדש... אבל עד אז! אני צריך עצות לאוברקלוק טוב במיוחד
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים אל תגזים עם האובר קולוקינג, תעשה צלעות קירור לזיכרון, תסדר המאווררים במארז בצורה טובה ויעילה(יש על זה כתבה בפיסי טיפ), ותהנה
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים אתה לא ממש תוכל לעשות אוורקלוק עם הלוח שלך , הלוחות של אינטל לא מאפשרים לךלכן , דיי תשכח מזה .
פורסם 2001 באוקטובר 1924 שנים תסדר המאווררים במארז בצורה טובה ויעילה(יש על זה כתבה בפיסי טיפ), ותהנה יש על זה כתבה כאן, היא שלי, והיא כאן !!!
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים לא ממש , ובצורה תוכנתית אתה לא תשים לב לביצועים .עם כל הכבוד לך , זה לוח דיי מעפן .
פורסם 2001 באוקטובר 2024 שנים בהחלט כן!ה-i820 זה אחד מהכשלונות היותר גדולים של אינטל...פנטיום 3 עם RDRAM, שיכול גם להשתמש בזכרונות SDRAM ע"י מתאם, שגרם לירידה כלכך מזעזעת בביצועים שכבר היה עדיף להשתמש ב-440bx הישן והטוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.