פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מאיפה הבאת את זה?לא נכון בכלל.ה-BT לוקח גם את הסוניק טאוור עם מאוררים..LOLבוא אני אגלה לך את האמת הסודית שכולם יודעים אותיSONIC זה גירסא אחרת לBTחתכו קצת צנרת הוסיפו שטח פניםוהאמת? חצי מהביקורות בעולם אומרות SONIC+120 = BT
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים סבבה ואני ראיתי כמה ביקורות שהשוו את הסוניק טאוור לביג טייפון, והביג טייפון לקח במעלה עד שלוש מעלות את הסוניק טאוור כשהוא היה עם מאורר באמצע(סנדביץ') עם 2 מאוררים וכמובן גם כשהוא היה בלי מאוררים....אם יש לך הוכחה שאני טועה בבקשה..
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אפשר לראות את הביקורת אחי לא שאני לא מאמין לך אבל סתם ככה תודה :xyxthumbs:
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים אין צורך ב-BT כאשר ה- FREEZER 64 נותן תוצאות טובות מאוד ועולה 100 ש"ח פחות.
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים RedOctober מה רע בכפתור Print Screen ? לצלם מסך נראה מכוער ! LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: זה מה שנקרא צילום מסך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה לא יודע להשתמש בפרינט סקרין?
פורסם 2005 בספטמבר 1120 שנים הסבר מהירכפול ליבה ולא כפול ליבה נראים בדיוק אותו דברכל קירור שמתאים לליבה אחת מתאים גם ל2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.