פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר דבר ראשון תעשה ככהתוריד את המכפלה של ל6 או פחותתשים את הבאס על 255 ואז תעלה לוינזאוד ותריץ super_piאם יש לך ארורים אז הזיכרונות הם אלה שמגביליםאם לא כנראה שזה המעבדבהצלחה !אם אתה רוצה לנצל את כל היכולת של הזיכרונות שלך ולתת להם 3.5v ולשבת על תיזמונים הדוקים אז כן לשים עליהם מאוור טוב וסינקים(במידה ואין)אני יעשה מה שאתה אומר ואני יגיד לך אבל בנתיים אם מישהו רואה את זה ומבין קצתעל איזה תזמונים כדאי לי להיות כרגע (2.90V) עד שאני יקנה קחרור לזיכרונות?עריכה: הורדתי וזה הצליח לעשות ללא ERRORSולפי מה שאמרת זה המעבד שמגביל אז מה עכשיו כדאי לעשות?אולי להעלות מתח?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני יעשה מה שאתה אומר ואני יגיד לך אבל בנתיים אם מישהו רואה את זה ומבין קצתעל איזה תזמונים כדאי לי להיות כרגע (2.90V) עד שאני יקנה קחרור לזיכרונות?עריכה: הורדתי וזה הצליח לעשות ללא ERRORSולפי מה שאמרת זה המעבד שמגביל אז מה עכשיו כדאי לעשות?אולי להעלות מתח?כן ... אבל תיזהר שאתה לא עובר את ה60(מעלות) הבנתי שב65 המעבד נשרף
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר העלתי מתח ל1.55!!! (לפני זה זה היה על 1.475) וזה עדיין נותן לי שגיאהמה כדאי לעשות עכשיו?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים העלתי מתח ל1.55!!! (לפני זה זה היה על 1.475) וזה עדיין נותן לי שגיאה מה כדאי לעשות עכשיו? לעלות עוד
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים מחבר לעלות עוד זה לא יהיה קצת יותר מדי? אולי לשנות משו בזיכרונות? אם אני אשנה את התיזמונים והמתח של הזכרונות זה יתן לי להתקדם הלאה?
פורסם 2005 בספטמבר 1020 שנים זה לא יהיה קצת יותר מדי?אולי לשנות משו בזיכרונות?אם אני אשנה את התיזמונים והמתח של הזכרונות זה יתן לי להתקדם הלאה?אחי אם הבנתי נכון ,אמרת שיש כנראה בעיה במעבד ? מה קשור המשחקים בזיכרון ?זה בערך כמו שתגיד שלאוטו שלך חסר דלק אז בוא נחליף לו מצברמבחינת ולטים עד 1.75 זה סבבה בתנאי שיש לך קירור מספיק אמרת שהמעבד שלך יושב על 35 אז זה אומר שאפשר לעלות לו קצת ולטים תידאג שהוא לא יעבור את ה55 במאמץ בהצלחה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.