פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים יש לי את המפרט בחתימה ואני מעוניין לבצע OC אבל אני לא יודע ממה להתחיל אז בבקשה תעזרו לי תודה לכל העוזרים
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים יש לי את המפרט בחתימה ואני מעוניין לבצע OC אבל אני לא יודע ממה להתחיל אז בבקשה תעזרו לי תודה לכל העוזרים דבר ראשון תרשום לנו לפה טמפרטות של המעבד במנוחה ובמאמץ ותידאג לקירור אקטיבי על הזיכרונות במידה ואין להם סינקים שווה להוסיף
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר דבר ראשון תרשום לנו לפה טמפרטות של המעבד במנוחה ובמאמץותידאג לקירור אקטיבי על הזיכרונות במידה ואין להם סינקים שווה להוסיףטמפרטורותממוחה 24-28מאמץ (PRIME+3DMARK05)36 לאחר 4 שעות של עבודהאני ישים מתישהו מאורר על הזכרונות ומחולל מתח אבל כרגע אני רוצה לראות איך זה בלי הקירורהעברתי תזמוני זכורונות 2-2-2-5האם זה בסדר ככה?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הטמפ" בסדר גמור.תיכנס לביוס שלך ותשנה כמה דברים:1: את ה LTD תשנה ל -3 .2:תשאיר את התזמונים כמו שהם.תשנה מכפלה ל-9 ותתחיל להעלות את מהירות הזיכרון,כמוכן תאפשר את MEMTEST 86 ותבדוק את הזיכרון במבחנים5 ו- 8 ,אם הם יציבים אז תנסה לפתוח ווינדוס ולהריץ פריים 95לבדיקת יציבות.בהצלחה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר הטמפ" בסדר גמור.תיכנס לביוס שלך ותשנה כמה דברים:1: את ה LTD תשנה ל -3 .2:תשאיר את התזמונים כמו שהם.תשנה מכפלה ל-9 ותתחיל להעלות את מהירות הזיכרון,כמוכן תאפשר את MEMTEST 86 ותבדוק את הזיכרון במבחנים5 ו- 8 ,אם הם יציבים אז תנסה לפתוח ווינדוס ולהריץ פריים 95לבדיקת יציבות.בהצלחההממ....מהירות הזיכרון? איך קוראים לזה שם בביוס? (FSB?)את תיזמוני הזיכרון להשאיר כמו שאני שמתי או כמו הדיפולט?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני לא מבין איך אנשים אומרים שהטמפ' שלהם היא 24.... זה דבר טיפשי להגיד (אלא אם יש לכם mach 2 gt וסוגיו) הרי ה ambient שלנו בארץ זה מינימום 30 מעלות איך לעזאזאל הטמפ' שלך תהיה נמוכה מטמפ הסביבה ועוד בקירור אויר?!1- חיישן מזייף2- אתה משקר3- החדר שלך היה ממוזג היטב
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים הממ....מהירות הזיכרון? איך קוראים לזה שם בביוס? (FSB?)את תיזמוני הזיכרון להשאיר כמו שאני שמתי או כמו הדיפולט?דרך אגב על כמה מתח הזיכרון ?אני לא מבין איך אנשים אומרים שהטמפ' שלהם היא 24.... זה דבר טיפשי להגיד (אלא אם יש לכם mach 2 gt וסוגיו) הרי ה ambient שלנו בארץ זה מינימום 30 מעלות איך לעזאזאל הטמפ' שלך תהיה נמוכה מטמפ הסביבה ועוד בקירור אויר?!1- חיישן מזייף2- אתה משקר3- החדר שלך היה ממוזג היטבהוא על קירור מים אם לא שמת לב אומנם לא כזה קירור טוב אבל אולי הוא שיבצר אותו
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר דרך אגב על כמה מתח הזיכרון ?הוא על קירור מים אם לא שמת לב אומנם לא כזה קירור טוב אבל אולי הוא שיבצר אותו2.70נו בבקשה תעזרו ליקודם כל איך אני משתמש בMEMTEST הזה (אני יודע איך לעשות שהוא יופעל אבל לא יודע איך להשתמש בו)דבר שני תעזרו לי מה אני צריך לעשות?אהה ודרך אגבהקירור לא משופץהוא כמו שקיבלתי אותו מדוד שלי והוא לא שיפץ אותו והמיזוג אצלי פתוח נונסטופ
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אתה לוחץ על האייקון של התוכנה ואז הוא אומר לך להכניס דיסקט לכונן תכניס דיסקט הוא יתקין בוא מה שהוא צריך ואז תעשה ריסטרט למחשב (שהדיסקט בפנים) ואז תראה הוא יעלה תחלון שלך התוכנה ;D
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אתה לוחץ על האייקון של התוכנה ואז הוא אומר לך להכניס דיסקט לכונן תכניס דיסקט הוא יתקין בוא מה שהוא צריך ואז תעשה ריסטרט למחשב (שהדיסקט בפנים) ואז תראה הוא יעלה תחלון שלך התוכנה ;D אני לא חושב שזה מה שצריך לעשות זה ניראה לי מובנה בלוח כי זה לא מבקש דיסקט זה יש מתחיל את זה
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אוקיי אנשים שמתי LDT על 3 מתח לזיכרונות 2.90 ומעבד1.50 תיזמונים אוטומטיים וFSB על 240 עם מכפלה 10 האם עם מתחים כאלה הזכרונות דורשים קירור? צילום מCPUZ יש מצב אני מגיע לFSB300 בלי להוסיף קירור בינתיים (יום שישי היום אין לי איפה להשיג מאורר )
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני לא חושב שזה מה שצריך לעשות זה ניראה לי מובנה בלוחכי זה לא מבקש דיסקט זה יש מתחיל את זהפשוט תריץ את זה איזה שעה שעתיים ותבדוק שאין שגיאות במהלך הריצהואז אתה יודע שהזיכרונות יציבים ...מה שכן bh5 טובים כי אפשר להגיע איתם ל250 על 2,2,2,5אבל הם גם צריכים משהו כמו 3.3 ולט בשביל זהואני רואה שאתה מסתדר דיי יפה פשוט תבדוק לאן הכי רחוק אתה יכול להגיע עם הזיכרונות ועם המעבד ואז תסנכרן בינהם ותיראה כמה אתה מגיע ביחד הכי גבוההאין לנו מה ליעץ לך פשוט תיראה למה מסוגלת החומרה שלך
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר פשוט תריץ את זה איזה שעה שעתיים ותבדוק שאין שגיאות במהלך הריצהואז אתה יודע שהזיכרונות יציבים ...מה שכן bh5 טובים כי אפשר להגיע איתם ל250 על 2,2,2,5אבל הם גם צריכים משהו כמו 3.3 ולט בשביל זהואני רואה שאתה מסתדר דיי יפה פשוט תבדוק לאן הכי רחוק אתה יכול להגיע עם הזיכרונות ועם המעבד ואז תסנכרן בינהם ותיראה כמה אתה מגיע ביחד הכי גבוההאין לנו מה ליעץ לך פשוט תיראה למה מסוגלת החומרה שלךאני מפחד להעלות יותר מדי ב255 זה סופר פאי התחיל להעלות לי שגיאות ופריים עשה בדיקה של חמש דקות ואז העלה לי ERORאז מה אני צריך לעשות עכשיו כדי להתקדם?לשנות תיזמונים? להעלות מתח לזיכרונות? לשנות מכפלה?או שקודם לידאוג לקירור ורק אז להמשיך?דרך אגב הקירור אויר שלי הוא לא משהו רציניהספק מוציא אויר ועוד מאורר על הדלת שמכניס אויר ונימצא ממש מול המאורר (לא שזה משנה כי יש לי קירור מים)אם אני ישים מאורר בגג המארז שיוציא אויר (צריך קודם לחתוך) אז אני לא יצטרך לשים קירור לזיכרונות ומחולל מתח (בהתחשב בעובד שהוא 5-10 ס"מ מעליהם)
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים מחבר אני מפחד להעלות יותר מדי ב255 זה סופר פאי התחיל להעלות לי שגיאות ופריים עשה בדיקה של חמש דקות ואז העלה לי ERORאז מה אני צריך לעשות עכשיו כדי להתקדם?לשנות תיזמונים? להעלות מתח לזיכרונות? לשנות מכפלה?או שקודם לידאוג לקירור ורק אז להמשיך?דרך אגב הקירור אויר שלי הוא לא משהו רציניהספק מוציא אויר ועוד מאורר על הדלת שמכניס אויר ונימצא ממש מול המאורר (לא שזה משנה כי יש לי קירור מים)אם אני ישים מאורר בגג המארז שיוציא אויר (צריך קודם לחתוך) אז אני לא יצטרך לשים קירור לזיכרונות ומחולל מתח (בהתחשב בעובד שהוא 5-10 ס"מ מעליהם)ואיזה תיזמונים יהיו טובים בשביל המתחים שיש לי כרגע?
פורסם 2005 בספטמבר 920 שנים אני מפחד להעלות יותר מדי ב255 זה סופר פאי התחיל להעלות לי שגיאות ופריים עשה בדיקה של חמש דקות ואז העלה לי ERORאז מה אני צריך לעשות עכשיו כדי להתקדם?לשנות תיזמונים? להעלות מתח לזיכרונות? לשנות מכפלה?או שקודם לידאוג לקירור ורק אז להמשיך?דרך אגב הקירור אויר שלי הוא לא משהו רציניהספק מוציא אויר ועוד מאורר על הדלת שמכניס אויר ונימצא ממש מול המאורר (לא שזה משנה כי יש לי קירור מים)אם אני ישים מאורר בגג המארז שיוציא אויר (צריך קודם לחתוך) אז אני לא יצטרך לשים קירור לזיכרונות ומחולל מתח (בהתחשב בעובד שהוא 5-10 ס"מ מעליהם)דבר ראשון תעשה ככהתוריד את המכפלה של ל6 או פחותתשים את הבאס על 255 ואז תעלה לוינזאוד ותריץ super_piאם יש לך ארורים אז הזיכרונות הם אלה שמגביליםאם לא כנראה שזה המעבדבהצלחה !אם אתה רוצה לנצל את כל היכולת של הזיכרונות שלך ולתת להם 3.5v ולשבת על תיזמונים הדוקים אז כן לשים עליהם מאוור טוב וסינקים(במידה ואין)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.